Fylla 50

Hälsning från min storebror
 
När jag fyllde 40, hade jag en hel kategori här på bloggen för allt roligt som hade med firandet att göra... (nåja, jag har visst släppt in lite annat i den kategorin, ser jag) men den här gången får jag spara undan lite i ett enda inlägg. Bästa grejen med att vara borta när en fyller jämnt, verkar ju vara hur mycket firande det blir i efterhand! 
 
Osäkert om denna länk går att nås av andra men jag chansar. Det är 3 helt underbara minuter!! Den spelade barnen upp för mig på själva dagen som annars inte ägnades så mycket åt att fira. Första safarituren stal all uppmärksamhet!
 
Men när vi kom fram till Sydafrika några dagar innan, stod en flaska bubbel och godis och väntade på oss när vi kom på rummet.
 
Från Pippi och Li
 
Det kom ju fram den 10 mars att jag fyllde år, och personalen på campen beklagade att de inte visste innan, men halade snabbt fram 2 flaskor bubbel efter kvällsmaten. Dagen efter kom de ut med tårta till middagen.
 
 
När jag kom hem från Sydafrika, mötte ballonger och presenter från Åsa som även tagit hand om min post:
 
 
Dagen efter kom Far och Jimmys föräldrar och åt tårta och uppvaktade oss båda (Jimmy fyller år dagen före mig). Far hade även med en rosa flaska från min moster.
 
 
 
 
(Jimmy hade redan hunnit ge sina fina presenter och dem lyckades jag inte dokumentera, inte heller fina bordet med tårta)
 
Med blomsterbud kom det mera blommor.
 
Från ex-svärmor och ex-svåger
 
Snart blev det måndag och vardag och då stod ett gulligt kort och väntade på mitt bord på jobbet.
 
Helt överraskande dök en dansk kollega upp med en härlig bukett till mig, jag hade t o m matchande t-shirt!:
 
Sedan blev det officiell firning i fredags med jättetårta, superfina presenter och fint tal och ännu mer blommor.
 
 
 
Samma kväll fiskade mina tullarbrudar upp mig för partajande på stan. 
 
 
Jag valde såklart zebramönstrat för en sån fin dag!
 
50, jag?
 
Det är mycket tema blommor och vin och det känns helt rätt! Jag skulle gärna fylla 50 igen men det blir ju svårt. Flera raringar har datum inbokade med mig för vidare firande dock! Och såklart fick jag många trevliga hälsningar via mejl, sms och Facebook på själva dagen. Hela alltet gör att jag känner mig mycket hedrad och älskad.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0