49

Snudd på 49 år gammalt foto
 
Konstigaste födelsedagen, firades dagen efter min mors begravning. 
 
Jag har ganska sällan firat min dag stort, undantaget kanske 40-årsdagen med party på spa, men inte en enda gång har jag fyllt utan att min mor ringt och gratulerat mig, och vanligtvis också kommit med penséer till mina utekrukor. I år hade väl inte penséerna passat ändå, i snö och kyla, istället står en söt kruka med minipenséer i mitt köksfönster, det var kondoleansblommor som kom till min far.
 
Kan nästan inte se mig mätt på bilden, tänker på min då 28-åriga mor som med sitt tredje barn i famnen, tänk vad ung hon var, ändå ser hon lugn och klok ut.
 
Så många har hört av sig, från när och fjärran, för att berätta hur mycket min mor betytt för dem, och vilken fin människa hon var. För mig är det som ett hål inom mig, vet inte hur det ska fyllas.
 
Igår var jag på en föreställning på Malmö Live, med Mikael Wiehe, Nour el Refai och Edda Magnason (tillsammans med Malmö Symfoniorkester). När Mikael sjöng Den jag kunde va, rann tårarna nerför mina kinder. Överhuvudtaget är jag väldigt nära mina känslor och har nära till tårarna.
 
Du är med mej vart jag går
Genom månader och år
Du är med mej alla dar
Du är med mej vart jag far
Du är den jag kunde va
 
Du är med mej där jag e
Du är med mej vart jag ser
Jag är med dig alla dar
Jag är med dig vart du far
Du är den jag kunde va
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie C

Hittade av någon anledning tillbaka till din Blogg som jag inte läst på åratal. Nu vet jag ju lite vad som händer och sker ändå. Kommer i alla fall att tittat in här lite oftare igen. Ta hand om dig, kram.

Svar: Du är alltid välkommen, såklart. Tror att du från början kallade dig Bisonhäxan här? Dåligt med uppdateringar för tillfället men det kanske bättrar sig!
Karin

2018-03-27 @ 13:42:07
Postat av: Marie C

Glömde skriva att de var några härliga återblickar jag fick. Från 40-årsfesten bland annat.

Svar: Ja, det var roligt att fylla 40. Undrar hur det blir med 50?
Karin

2018-03-27 @ 13:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0