Bohuslän

 
Sista semesterdagarna tillbringades i Bohuslän, när jag tog med Malin och min mor till min moster och min kusin på en kort sejour. Väderprognosen var inte särskilt lovande så det var överraskande att få njuta av vin på soldäcket intill poolen när vi kom fram, och salta bad på två olika ställen.
 
Första badet var det i ärlighetens namn lite grått och inte någon trängsel på badplatsen, Hällene på Tjörn, när Kyrkesund. Jag är otroligt svag för de där klipporna som inlandsisen slipat till ljuvliga lena hällar.
 
 
Jag tuffade mig och hoppade i från trampolinen, rakt ner i ett okänt tångigt djup. Märker också att jag fått allt mer distans till min bulliga kropp, lät mig fotograferas och publicerar baddräktsbild i helgfigur både här (iofs för en mycket liten skara) och på Facebook. 
 
 
Tänker allt mer på vilken tur det är att jag har en kropp som låter mig vara med om så mycket! 
 
Nästa dag for vi vidare till kusin Mimmi närmare Uddevalla, och då var det minsann soligt värre. Det var så inbjudande att både Mor och Mimmi tog årets första havsdopp. 
 
 
Dock fanns det inte ont om brännmaneter vid bästa badbryggan... Jag försökte fota men det var svårt. En skymtar i skuggan av båten. Men vilken cool bild det blev, med himlen i havet!
 
 
Summering maj:
 
Nice: 2
Sibbarp: 4
Kämpinge: 1
Scaniabadet:1
 
Summering juni:
 
Ringsjön: 1
Scaniabadet: 2
Sibbarp: 2
 
Summering juli (hittills):
 
Fredshällsbadet (Stockholm): 1
Oxhålsbadet (Stockholm): 1
Fjäderholmarna (Stockholm): 1
Sibbarp: 2
Scaniabadet: 1
Helsingborg: 1
Båstad: 1
Haväng: 1
Simrishamn: 1
Höganäs: 1
Ribban: 1
Hällene (Tjörn): 1
Dragsmark: 1
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu leder alltså din mor över mig gällande havsbad och att ta upp kampen med dig är ju rent lönlöst :-) Jag har tillbringat flertalet av mina sommardagar i storstäder långt från hav och badmöjligheter men nära asfalt dock. Och du, jag tycker baddräktsbilden är superfin!

Svar: Jag förstår att du inte vågade svara under dit alter ego utan var helt anonym här. Men jag känner igen dig ändå. Jag hade också skämts om jag vore du. Jag vet nämligen att du haft gott om badtillfällen och att det inte bara varit asfalt för din del. Baddräktsbruden hälsar och tackar för berömmet.
Karin

2017-08-08 @ 12:35:53
Postat av: Un-American

Låter som en dålli' ursäkt men det var så att jag råkade trycka "skicka kommentar" utan att ha angett namn. Ibland går det undan i svängarna men det är klart att du kunde gissa vem som ligger bakom dessa oamerikanska kommentarer. Ja, jag är väl en badkruka...en fegis helt enkelt *skäms*

Svar: Mmm. Alla är vi fegisar ibland. Det är ganska mänskligt ändå.
Karin

2017-08-11 @ 10:00:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0