Mitt horoskop 22/6-12/7

Så, kände att det var hög tid att anlita ett etablerat medium för att få lite prognos inför semestern. Här kommer resultatet!
 
Arbete
Du är lyckligt befriad från kontorsarbete, var bara noga med att inte frestas att tjuvkika på mejlen i din smartphone. I stället kan du ägna dig åt försköningsarbete på hög höjd (sommarhus) och hårt fysiskt arbete (den egna trädgården).
 
Hälsa
Perioden har god potential att bli en av de hälsosammaste på länge, vad gäller motion! Tänk bara på ditt steglag där förväntningarna är höga. Varva mellan olika motionsslag. Kosten kunde få sig en genomgång, det går inte att leva på mozzarella, turkisk yoghurt och vin allena. Sömnen verkar äntligen ha rättat till sig, för att det ska fortsätta... följ råden under Kärlek nedan.
 
Kärlek
Efter taffliga försök att finna Den rätte står nu Saturnus snett emot Venus och det betyder att du kan vara nöjd precis där du är. Håll dig från dejtingsajter, skicka inga suktande sms, stäng rentav av mobilen och sluta drömma om en vacker mörk man. 
 
Övrigt
En spännande resa västerut hägrar. Spännande inte minst då flera generationer ska delta! Nästan helt mansbefriat dessutom. Njut av raringar som du har blodsband med. Många vänner vill gärna träffas! Hala fram brädspel, badkläder, picnickorg och bara njut. Du är lyckligt lottad som kan välja och vraka.
 
Vädret
Även ett väletablerat medium har vissa tabun. Ett är att förutspå väder. Det blir ändå som det blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0