Årets julklapp

Som vissa av er säkert tagit del av via era sociala medier, har selfiepinnen utnämnts till årets julklapp. Needless to say fick en av mina egna barn en sådan av sin far.
 
 
Jag har då sett det litegrann som en lustig ploj men skulle aldrig drömma om att visa mig med en sådan bland folk. Men inne i Malmö centrum var det annorlunda idag! Massor av turister for omkring som galningar med sina selfiepinnar och fotade sig och sina familjer framför fontäner och hus.
 
Själv fick jag också en lite sen julklapp idag!
 
 
Det var från bästa och mest stilsäkra givaren, mig själv! När tjejen i kassan registrerade den, kunde hon berätta att jag har haft glädje av den förra i 8 år. Imponerande, må jag säga. Den var inte trasig heller men började uppföra sig lite opålitligt. I mitt lilla lilla kök, är det inte så dumt med något som tar upp mindre än halva platsen. Och eftersom jag använder den varje dag och verkar kunna ha glädje av den i flera år, tog jag den snyggaste och dyraste varianten (bland dem utan mjölkskummare). Man får 400 kr tillbaka vid nästa kaffeinköp dessutom.
 
Annars: värsta jullovsläge, svårt att passa tider och att få någonting gjort. Men väldigt skönt! Inga hurtiga nyårslöften som pockar på här, inte! Alla tre döttrarna under samma tak gör mig glad. Älskade att sitta i soffan med dem alla tre igår och se Historieätarna (30-talet, mycket intressant). Datorväskan är förpassad långt in i garderoben, och istället för att ta igen de 4 timmar jag ligger back, tänker jag nu att jag nog ska lata mig ytterligare 4 timmar nån dag och ta ut en semesterdag.
 

Kommentarer
Postat av: Victoria

Nog vet du väl bättre än att aldrig säga aldrig? 😎 Såg förresten ett till användningsområde, de som har blivit långsynta kan läsa på telefonen om de har den på en selfiesticks avstånd. Snygg Nespresso, är ev samma som jag har. Eller vi, menar jag.

Svar: Ska meddela den glada givaren om det, han har svårt att få armarna att räcka till numera för att läsa på mobilen!
Karin

2015-01-04 @ 07:29:42
Postat av: Lotta

Vår servicekille på jobb använder selfiepinne för att ta foto i lite svårtillgängliga vinklar i maskiner han jobbar på. Bra lösning för att slippa stoppa in fingrar o händer på lite farliga ställen.

Svar: Intressant!
Karin

2015-01-04 @ 08:51:59
URL: http://www.lattemama.se
Postat av: Ingrid

Hej! Äntligen ro att titta in här. Efter firande på firande i familjen, hade vi bara ett firande kvar denna helg och det var en middag med Rikards föräldrar och bror med fru. Vi var igår på Vollmers och åt en exceptionellt god middag. Det var en födelsedagspresent till föräldrarna. Den krävde ingen större arbetsinsats från oss, så denna helg har vi rört oss framåt på hemmaplan vilket känns fantastiskt! Jag har t o m varit ute i solen i trädgården en stund och hittade vintergäck i landen. Vårkänsla!!
Skrattar när du skriver om selfiestick, jag har missat att det vår årets julklapp, men Linnéa fick också en här som Rikard köpt i Hong Kong. När vi var där i somras sågs den på flera håll och vi tyckte det var en rätt löjlig historia... Nu grämer sig Linnéa på plats i Australien att hon glömde sin hemma när hon åkte, haha.
Bra investering till dig själv och underbar plan med att jobba mindre istället för MER :)!
Stor kram Ingrid

Svar: Känner att jag är helt off vad gäller dig och ditt liv. Jag som trodde att allt skulle lösas med Facebook! Blir desto roligare när vi väl ses. Kram!!
Karin

2015-01-25 @ 15:05:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0