Tvära kast

Det går upp och ner för tillfället; jag känner att jag lever.
 
I fredags var det ett dugligt party med jobbarkompisarna på Grand i Lund, och sedan dans och trams på Lundias nattklubb, jag var verkligen på mitt bästa partyhumör. Dock tog det hårt och hela helgen behövdes för återgå till normala energinivåer.
 
Det blev vintertid och det brukar alltid innebära att jag har lätt att gå och lägga mig på kvällen och lätt att stiga upp på morgonen. I år har det konstigt nog blivit precis tvärtom - jag vill vara uppe sent på kvällarna och det gör det svårt att komma gång på morgnarna. Jag tycker verkligen att det känns som natt att köra hem vid 17-tiden från Lund.
 
Jag har haft ett par riktigt bra och produktiva dagar på jobbet, känt mig nöjd och glad, men så igår när jag kom hem, hade något äggat mitt fönster; det största jag har och som är svårt att nå eftersom det är ovanför garagenedfarten. Det var tur att äggkastarna inte syntes till när jag kom hem, för det hade nog slutat med handgemäng. Men i morse, vid 7, riggade jag upp den vingliga stegen, utrustade mig med mopp och tog itu med det hela, iklädd totalt 3 klädesplagg, oduschad, oborstad och arg. Men det gick bort och sen spolade jag av rutan med slangen.
 
Idag var det mindre bra på jobbet, jobbiga möten och efter ett av dem blev jag lite bragd ur fattningen och behövde ta en nypa luft, lyckades då glömma ett annat möte, kom 10 min för sent medan de andra satt och väntade. Jag blev dessutom lite sen, och fastnade på motorvägen, missade min yoga.
 
Men i morgon väntar jag mig att det ska gå uppåt igen! Jag ska skönt nog jobba några timmar hemma från soffhörnet, jag ska gå till frissan, jag ska ha Malin här och på kvällen ska det ätas på restaurang med några kompisar. Jag vet att det är att utmana ödet att uttala förväntningar, men jag hoppas på det bästa. Undrar om jag inte rentav ska låta Malin skrapa 2 trisslotter.

Kommentarer
Postat av: Karin Själv

Dagen blev utmärkt. Skrapade varsin trisslott och jag vann på min (30 kr). Fick fönsterplats på nya kontorsplanet trots att jag inte var där och bevakade mina intressen. Middagen på Köttbaren var löjligt god.

2014-10-30 @ 20:16:09
URL: http://www.karinesmeralda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0