Tjejcup...

Nog för att jag tycker att det kan vara lite entusiastiskt att satsa på heldagscup ute den 18-19 oktober, men det var 2 glada lag från Hyllie som träffades 7.20 i morse i Höllviken. Vissa mammor var lite mindre i form, särskilt den som inte fått i sig frukost eller ordentlig regnutrustning med sig och kört hemifrån 7.05. Mmm, det var snabbt gjort av mig.
 
Första matchen spelades 8 och det var rätt OK väder men sen började det regna, och regna, och regna, och mitt i regnet kom det riktiga skurar. Vi skulade bäst vi kunde i tält och under paraplyer (eller som jag, under en plastad filt). Andra matchen påbörjades i hällregn, fick uppskjutas 15 min och spelades sedan i högt vatten som splashade varje gång en tjej sparkade på bollen. Föräldrar och tränare var blöta men tjejerna kunde man vrida ur efter matchen, när vi samlades i vårt omklädningsrum (8 lag per omklädningsrum...) De var ändå på gott humör och blev besvikna när hela cupen fick blåsas av. Först kände jag mig bara lättad, men nu tycker jag synd om arrangörerna och om spelarna, ca 1500 tjejer. Men det är skönt här inne i huset! Och tvättmaskinen går varm med blöta fotbollskläder.
 
Klippt från Sydsvenskan:
 
 
Behöver jag säga att jag är lite trött på regn?
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Isabel och Sofia var ute i skogen i helgen. De lyckades pricka in de enda 7 sammanhängande timmarna i helgen som det inte regnade. Lördag 9-16.

Jag tycker också det kan räcka nu.

Svar: Bra gjort av tjejerna (eller ledarna) i alla fall!
Karin

2014-10-20 @ 10:05:22
URL: http://www.lattemama.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0