Men skoja lite med mig, Ikea!

Som jag har längtat efter den där lampan!
 
 
Så med glada steg gick jag mot postutlämningen på Malmborgs. Jag tänkte tipsa expediten om att det nog var ett rätt stort paket, men höll tydligen tand för tunga för en gångs skull. Hon kom tillbaka med ett rätt litet paket ändå, som en större skokartong. Jag tänkte, att ibland är de så himla fiffiga på att packa smart på Ikea.
 
Hem och riva upp paketet!
 
Det bestod av f-e-m-t-i-o-t-v-å delar! Jag som hade oroat mig lite för den elektriska inkopplingen, nu får jag nog annat att bekymra mig om!
 
 
Steg ett var iaf den elektriska inkopplingen och den vågar jag inte göra utan att slå av strömmen. Och det betyder att jag får vänta på dagsljus.
 
Men välkomna till jul, hörni, då ska nog pusslet vara lagt.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Förutom att de är bra på att packa små paket på ikea är de ju bra på att skriva bra monteringsinstruktioner! Säg till om du vill ha hjälp, jag har pusslat ihop ikealampor förr.

2014-10-09 @ 08:12:34
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Känner igen! Fast inte Malmborgs utan Miljögården. Och inte IKEA utan Zlamp. Och inte prisvärt utan dyrt. Men en sjuuuhuukt liten kartong till den jehettestora lampan. Ehhh va?
Så fastän man betalade 3000:- så såg paketet nästan precis ut som ditt på insidan. Fast utan speciellt bra instruktion då. Och jag gissar faktiskt ännu fler delar. T ex 4 st olika men nästan likadana plastbitar som var och en kunde sättas åt 4 olika håll. Nära en miljon av varje bit. Hepp!

Men lampan är fortfarande fin!

2014-10-09 @ 11:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0