Kunde inte sagt det bättre själv

Men så är jag ju inte skribent, eller åtminstone inte den sortens skribent som har en egen spalt i morgontidningen.

Idag skrev i alla fall Lena Rosendahl i Sydsvenskan exakt det jag känner, när jag inte så sällan uppmanas att gå med i t ex Facebook.
 
Läs själv, om du har tillgång till nätsydsvenskan, eller slå upp sidan B39 idag. Klistrar in ett stycke nedan om du varken har det ena eller det andra. Lyckligtvis kan jag se fram emot den sortens äkta möten både måndag, onsdag och fredag den här veckan. Fredag är väl mer av ett party men de andra två träffarna kan bli den där sortens anknytning som gör att jag vet att jag lever och varför.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Håller med! Och kanske är det därför jag inte ens orkar skaffa fb. Då kommer jag ju ha ännu mindre tid att hinna prata med människor på riktigt. Den tiden är redan (av mig självt) uselt begränsad.

2014-10-20 @ 20:30:31
Postat av: Julia din dotter

Fast vissa kompisar (eller döttrar!) som man inte har möjlighet att träffa irl, och då kanske fb är bra ändå? Och fb behöver inte vara så ytligt som bara matbilder och kattungar. Kram!

Svar: Det har du säkert rätt i. Tur att det finns mejl och skype för dem man verkligen vill ha kontakt med. Puss på dig!
Karin

2014-10-29 @ 12:46:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0