15. 5 saker jag blir glad av i vardagen

En liten lista på femtonde dagen på Lisas lista... Halvvägs alltså, det har ju gått bra hittills och inga missade dagar.
 
Jag var frestad att svara Mitt hus på alla 5, men hejdar mig. Nöjer mig med att ta det på nummer 1.
 
 
1. Mitt hus. Det känns så skönt att vara här. Jag trivs till den grad att jag ibland tackar nej till saker för att jag har saknat huset och bara vill vara här.
 
2. Twitter. Jag skrattar högt nästan varje dag. Idag var det den längst ner i skärmdumpen som fick mig på ett toppenhumör. Och Glömda ord och Dictionary stimulerar också. Och så då och då dyker det upp ett par rader från nån kompis eller släkting.
 
 
3. De här tre. Borde varit på första plats förstås och det är de såklart också. Och även om jag inte har dem allihop i vardagen så är de där ändå.
 
 
4. Resor att se fram emot. Jag gillar att boka långt i förväg, dels har kostnaden liksom redan försvunnit när det är dags att åka, men sen kan jag tänka på den där stundande resan långt innan den verkligen händer.
 
5. Oj, nu blev det svårt. Får påminna om att inte alla saker man kan glädjas över i vardagen ryms på 5 punkter; allt det som inte står, är inte bortglömt. Jag säger Allt som blommar! Inne och ute.
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Hej igen! Jag trodde ditt jobb skulle komma med på listan ;). Annars var det bara bra och rimliga saker tycker jag :).

Svar: Håller med, borde fått en plats...
Karin

2014-11-16 @ 22:28:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0