Katarina 17 år

  
Idag är det fina Katarina som fyller 17 år! Bilden har jag hämtat från hennes blogg, det är en kompis som har fotat häromdagen.
 
I familjen brukar vi skoja om att det alltid är något med Katarina - när hon var liten var hon faktiskt inte helt lätt att handskas med. Och man är inte direkt förvånad över att just hon är både gluten- och laktosintolerant, t ex. Why be ordinary, liksom? Nu medger jag att hon är betydligt lättare och mildare till humöret också, trots att hon är tonåring.
 
Men det är också alltid något positivt med Katarina - hon är snäll, duktig och tacksam, t ex tycker hon nästan alltid om maten som man lagar. Och hon kan laga mat själv! För varje år blir hon förstås lite klokare och förståndigare; dessutom är hon driftig och målmedveten. Och vacker förstås, även om hon alltid varit söt (det märks att det är en mamma som skriver). Klickar man på Katarinas kategori här på bloggen kan man bläddra sig ända ner till 12-årsdagen, och på vägen se massa tjusiga konståkningsbilder och annat.
 
Här bjuder jag på allra första bilden på denna söta lilla tjej, bara några minuter gammal, för precis 17 år sedan:
 
 
Och så här gullig var hon sommaren efter att hon fyllt 2:
 
 
Precis som på bilderna - stolt mamma! Så här känns det att vara Katarinas mamma, för hur stor och vuxen hon än kan se ut, är hon mitt lilla barn:
 
 

Kommentarer
Postat av: Victoria

Grattis på din dag Kata!

2014-05-07 @ 08:12:14
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Li

Bilden på Katarina som 12-åring gav mig flashbacks deluxe! Det är precis så jag känner Katarina oavsett hur många bilder jag ser på henne som hon ser ut idag =) Jag skrev till henne på instagram och jag hoppas ni hade en fin dag ♥

Svar: Jag gillar flashbacks :-) Mmm, det är ofta så med barn att man har starka minnen från dem under en tid och det är det som sätter sig... Dagen var fin, Kata är mycket firad och i kväll kommer släkten.
Karin

2014-05-08 @ 11:47:46
Postat av: Ingrid

Vilket fint inlägg! Supersnygg bild på henne, som alltid :). Härligt att det blev en lyckad dag. Med hela släkten. Kram ;) .

2014-05-16 @ 23:55:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0