Because I'm worth it

 
 
Ja, nu skiner solen på min vinterass och kanske lurar jag någon med att jag sippar på ett glas päronsaft. I själva verket är det en Dagens - häften vitt vin och hälften mineralvatten, som gamla skojiga kollegan Sofia lärde mig.
 
Och värd det, sol, vin, mat, det får jag väl vara efter den fantastiskt senkomna cykla-till-jobbet-premiären idag. Det råkade nu vara en dag utan tider att passa och utan barn att skicka iväg, men nästan vindstilla och ett rejält cykelsug. Lite öm i rumpan och i händerna, men annars känns det bra. Jag inser hur mycket naturens skiftningar jag gått miste om - rapsen är nästan överblommad och i vägrenen stod gräset redan midjehögt.
 
Och det hade hänt grejor på vägen - en av de jobbiga korsningarna vid Lillemans MC hade blivit en perfekt cykelöverfart, diagonalt över korsningen, och så en massa nya hus på gång! Vid Erikshjälpen i Åkarp, en nybyggd villa med torn! Och vi Lundavägen vid Kirseberg, helt färdiga nya lägenhetshus. Vid Hjärup, nybyggnation på gång, liksom vid Lund Södra.
 
Och jag blev också belönad med uppmärksamhet på jobbet, bara "lite" besvärande att tänka på att folk såg mig i de knallröda, superkorta, übertajta blöjcykelbyxorna. Men vad gör det? Det var första lundaturen på nya fina cykeln också, tror jag. Och det vill till att vi vänjer oss vid varann, det finns en del turer redan inplanerade. Bl a håller jag i Vombsjön Runt med jobbet, och innan dess får vi såklart ha ett par trevliga uppvärmningsrundor.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Åh så skönt det låter och ser ut! Jag är också lite cykelsugen, men föredrar ju vägar utan en massa folk som örlar omkring och inte vet vart de ska så det får nog bli en kvällstur. Men en tur till Ribban en kväll kanske? Har hört att det är typ badbart redan.

Svar: Ja gärna, när det lugnat sig lite på alla fronter :-) Vattnet fortsätter ju att värma upp sig under tiden!
Karin

2014-05-23 @ 08:06:22
URL: http://tojis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0