Flashback

Oj, idag kastades jag 16/9 år tillbaka i tiden! Vilken smäll!
 
Ibland undrar jag om alla andra har ett lika intensivt känsloliv som jag? Eller ännu livligare?
 
Jag kan i alla fall lätt färdas i tid (och rum) man bara trycker på rätt knappar.
 
Idag skulle jag ta ett cellprov, det där man kallas till vart tredje (?) år. Normalt sett kastar jag bara den kallelsen (man behöver ju inte avboka) och bokar en tid hos min egen gynekolog, så blir det en regelbundenhet i att gå dit. Nu har jag hört att han har gått i pension, och tänkte, varför inte då följa kallelsen.
 
Jag blev kallad till Limhamn, och där finns några olika alternativa vårdgivare, men jag gissade att det var gamla BVC som jag skulle till. Jag har inte varit där på rätt många år.
 
När jag stegade in där, tittade jag in till höger, och precis där jag gick med Kata och Malin i mammagrupp, satt 6-7 mammor i ring med sina 4-månadersbebisar på filtar framför sig. Plötsligt visste jag exakt hur det var att ha en liten bebis, vem som gick i mina grupper och en massa annat. (När Julia var nyfödd hörde vi till Kroksbäcks BVC, trots att vi bodde i samma hus hela tiden).
 
Och sen kom en av BVC-tanterna från den tiden förbi och det kändes helt konstigt att vara där utan bebis.
 
Det var kära minnen som bubblade upp, fint att minnet fungerar så att bara det bästa koms ihåg.
 
Och sen var det yoga i kväll. De första gångerna spelade minnen spratt med mig men nu är jag mer i nuet. Mer om det en annan gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0