Vakna med NRJ

 
I många många år har jag varit P1 trogen. Men nu är det visst dags för förändring, även på radiofronten! På morgnarna när jag kör till jobbet, orkar jag inte alltid med världssvält eller valdebatter, då kan det vara så jädrans befriande med pratradio. Och jag har gillat Roger, Titti och Ola ända sen de körde Rix MorgonZoo.
 
Men det roliga med den här trion då, det är hur mina sympatier har flyttats... Alltså, jag gillar ju bögar! Om man nu får generalisera. Både sådana jag känner och kändisbögar. Och Roger är en av de roligare! Men på sistone tycker jag att han är lite... rigid och förändringsobenägen. Och Titti, denna sköna kvinna som håller grabbarna på plats, är hon inte lite präktig ändå? Men till sist, gräsliga manschauvinistiska Ola, han tar in på försprånget varje dag! Idag, till exempel, när han i morse ganska frankt menade att de som går på gymmet är tråkmånsar utan något liv. Jag ger honom rätt! Alla som går på gymmet av plikt, fast det är jobbigt/tråkigt, istället för att satsa på att göra något roligt med sitt liv... de kunde gott tänka om.
 
Dock är det så att även tjejerna här hemma lyssnar på dem och precis som att inte jag är fullärd, har nu även Malin snappat upp allt möjligt om kondomer, dating, bögsex och jag vet inte allt. Nåja, hellre det än att hon är den sista som ska fatta. Hon försöker ofta få mig att ringa in, när lyssnarna får dela med sig av saker. Än så länge har jag stått emot.
 
I alla fall är det så att jag kommer fram till jobbet varenda morgon, lite nyskrattad. Det kan inte P1 ställa upp med.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Själv har jag varit morgonpasset i P3 trogen i alla år jag kan minnas. Gillar de nya som kommit in också; Nour, David, Soran (som ju fick sluta, men tils dess), Kakan. Inte alltid helt barnvänliga diskussioner där heller :-)

2014-06-05 @ 11:20:45
URL: http://tojis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0