Olympic Day

Söndagen började rätt tidigt för min del, vid 01.30 skulle Kata hämtas efter CherrRM i Nyköping - de fick guld dessutom! Men jag lyckades sova både innan och efter trots att det var ett festligt mottagande med bubbel, snacks, musik och marschaller på natten.
 
Nästa gång vaknade jag vid 07 och stack nästan direkt ut på en morgoncykeltur på 25 km. Passerade Ribban där det dukades upp till något evenenmang, och jag slog ett öga på skyltarna - det verkade som att det skulle vara chans att prova på diverse sporter. Inget för mig, men kanske för Malin. När jag kom hem, var Malin ganska skeptisk och motvillig, men efter att ha testat att ringa rätt många kompisar utan att få napp, gick hon med på att följa med till Ribban.
 
 
 
Det blev fantastisk succé, det var lagom mycket folk, trevliga funktionärer i gula tröjor och OS-deltagare i blåa som bjöd in till allehanda sporter. Malin hann testa kulstötning, badminton, basket, längdhopp, kanotpaddling i havet, och BMX-cykling vid 3 olika tillfällen (favoriten). Dessutom bad i havet och glass. Det fanns också fäktning, kamsport, bågskytte, pistolskytte, tritatlon, tennis, handboll mm. Vilket trevligt och ambitiöst evenemang! Allt var gratis.
 
På väg hem ett stopp hos föräldrarna där jag bjöds på vin i eftermiddagssolen.
 
Jag är nu lite svedd i skinnet av all denna oförutsedda utomhusvistelse, hoppas att det lägger sig till i morgon. Peter kom för att hämta Malin till sin vecka och var pigg på att ta henne till BMX-prova-på i deras lokaler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0