Juni

Slutet på maj och början på juni har gått i högt tempo, både på jobbet och privat. Fint då, att det är lite som i min dagbok:

 
Ja, den där dagboken, det går sådär med nyårslöftet. Den första tiden räckte sidorna nästan inte till, nu får man vara glad om det finns en nerkrafsad anteckning varannan vecka...
 
Men jag känner mig alltså pigg och energifylld, trots (eller tack vare) slitet och stressen, och känner också att jag håvar in en del bekräftelse som också ger energi. Människor omkring mig är för tillfället väldigt rara och generösa, vet inte om jag har förtjänat det, men hoppas att det är så.
 
Jag har kommit igång med lite cykling igen också, och det känns härligt. Havet ligger där och lockar som en ständig möjlig belöning. 
 
Men idag fick jag sällskap av en med rejält mycket mer energi än jag! Jag håller i att jobbet ska cykla Vombsjön runt i augusti och har bjudit in till ett par uppvärmningsrundor, min egen "vanliga runda" på ca 30 km via Bunkeflostrand och sen utmed kusten via brofästet, Sibbarp, Ribban, Västra hamnen. Tänkte att det kunde vara kul för lundabor att se Malmö från cykelbanan. Intresset har varit sådär med lite avhopp, idag blev det bara jag och en till kvar. Men han kom snällt, hade tränat ett pass (kampsport?) på morgonen, cyklat från Lund till Limhamn, sen med på min runda, för att därefter cykla tillbaka till Lund. Det var hur trevligt som helst och jag känner nu att ryktet går för som alltid stöter jag ju på lite bekanta när jag är ute och cyklar, plus att han hämtade mig här vid huset. Man missar nämligen inte denna kollega, vältränad, med ett stort kritvitt smil i ett mörkbrunt ansikte, hur charmig och trevlig som helst... (lyckligt gift blivande 3-barnsfar, för den som tror sig läsa något mellan raderna). Likadana cykelhandskar hade vi också!
 
 
Framtagna för jobbets Vätternrundateam men det fanns över att köpa till förmån för våra välgörenhetsprojekt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0