"Svärsonen"

Jag gissar att detta är ett efterlängtat inlägg, om man frågar Julia och andra.
 
Nu ska vi verkligen inte gå händelserna i förväg genom att prata om svärson, men det var nu första gången som en officiell pojkvän visades upp för mig och Peter, så det var lite stort. Och det var ingen mjukstart precis - Neil kom för att bo med oss en hel vecka... Julia träffade honom redan under freshers week och jag förstår att de mer eller mindre bott ihop sen dess. De unga tu bodde nu under sverigebesöket hemma hos Peter där det t ex går att stänga en dörr om sig och det inte kryllar av småsyrror. Men vi han träffas mycket ändå.
 
Vi har fått veta att Neil inte gillar att fotas (säkert inte heller att figurera på min blogg, sorry!) så kameran kom inte fram särskilt ofta. Men hos på middag hos mina föräldrar knäppte jag ett par bilder.
 
Julias klänning blänkte inte alls sådär förrän blixten kom fram! Och Neil har visst tagit på sig sin enda skjorta dagen till ära.
 
Mest såg de ut såhär - fulla i skratt:
 
 
Vad ska man säga, Neil verkar väldigt ung, och det är han ju! Blott 19 år!  Men väldigt rar! Och pratar en underbar brittisk engelska. Och man kan nog säga att han och Julia är "two of a kind", på gott och ont. Man förstår att de går bra ihop, men det man eventuellt retar sig på med Julia förstärks i Neil... Dessutom är han vegeterian, ställde lite utmaningar när vi redan har en del speciella matkrav. Men det gick fint; några extra kastruller till middagen bara.
 
Neil drog sig dock inte för att muta sig till en bra position - både Peter och jag fick en sån här:
 
 
Jag trodde tills häromdan att bara jag hade fått en, när jag hörde att Peter fått en likadan, blev jag lite besviken.
 
Något som hedrar Neil är att han inte lät sig dras med i vårt elaka skämtande om varandra och andra. T o m när vi la pusslet, och jag sa "Otroligt vad många fula människor det är i det här pusslet", såg han lite förebrående på mig och sa att de förmodligen bara var fult tecknade.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0