Strandliv i januari

 
Det här är en kollegas bild, från hans morgonlöptur, vore juste att hänvisa till honom, men vill helst inte leda in jobbarkompisarna här...
 
Åh, vad skönt det var! Jag badade nästan varje morgon efter frukost, innan konferensen som började prick 8. Det var lugnt värt tidig uppstigning!
 
Havet var häftigt, alldeles turkost, över 25 grader, mycket finkornig sand, höga vågor och på gränsen till otäckt sug, det var röd flagg mest hela tiden.
 
 
Sen hade vi en ledig halvdag samt hemresedagen då jag inte behövde lämna hotellet förrän halv fem på eftermiddagen. Efter en förmiddag på stranden, och utcheckning, testade jag även en av hotellets 17 pooler, ett ljuvligt litet gömställe med hängmattor och breda soffor att ligga på och en helt härlig pool att simma längder i. Jag både simmade och låg och gungade i skuggan, och åt i serveringen, Club sandwich och en iskall öl.
 
Mysiga lilla poolen
 
 Soluppgång på en annan kollegas foto
 
Det blåste rätt mycket så jag ville inte ta med min iPad = kameran till stranden... ytterligare en anledning att låna de andras bilder.
 
Ja, jag kommer gärna tillbaka tll Dominikanska Republiken! Dock får jag säga att det knappt kan räknas som att jag varit där... lämnade aldrig hotellområdet.
 
I ett annat inlägg ska jag berätta om några av höjdpunkterna från konferensen. Ska bara fiska fram lite fler bilder först!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0