Helg igen

Oj, vad snabbt helgerna går! Den här har varit väldigt trevlig trots (tror inte att det är tack vare!) att jag var barnfri. På fredagskvällen kom några gamla kompisar som jag umgicks, pluggade och jobbade med på 90-talet på besök, mysigt på alla sätt.
 
Nästa dag tog jag det extra lugnt på morgonen, gick i pyjamas i evigheter. Vid halv tolv ringde det på dörren och där stod några rara grannar som ville prata om ett plank. Jag var något generad över min uppenbarelse, min obäddade säng och kände tydligt att att tänderna var oborstade. Men de fick ändå komma in och peka och berätta från utsikt över min lilla trädgård. 
 
Lite senare kom en exgranne över på lite hederligt tjejsnack om ditt och datt, mycket trevligt! Hon tillhör dem som smsat många gånger och undrat hur jag mår etc, så det kändes bra att äntligen bjuda hit. Kata hängde här lite trots att det är Peters helg, helt OK. Hon hjälpte till att äta fredagskvällsresterna. Sen när hon gick till tjejkväll på sitt håll, plöjde jag 3 avsnitt av Weissensee på SvtPlay.
 
 
 
Idag har först njutit av ett skönt bad och skrubbat fötter och armbågar och sånt inför stundande karibisk resa. Jag har också jobbat mycket i mitt garage, fått upp en lagerhylla till, tömt och sorterat i flyttkartoner och städat undan julen. Jag har sparat granen tills Malin kommer, hon vill gärna hjälpa till och klä av den.
 
Jag har diskat en massa fina kristallglas och ställt in i farfars ommålade medicinskåp, är nöjd med hur det blev!
 
 
Det är ju jädrans kallt ute men jag ser tydligt att det finns en plats jag kommer att gilla mycket snart:
 
 
Vinterassen har eftermiddagssol...
 
Jag har hängt upp mitt senaste tavelinköp också:
 
 
 
Med tanke på att jag har ett 20-tal för all del inte så roliga tavlor i garaget, ska jag hålla igen nu. Alltså, jag har 2 planscher på väg in men efter det, är det stopp!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0