Hard rock hotel

Vilket ställe! Har inte hunnit utforska området fullt ut, men vet att det finns 17 barer, 12 pooler och, utforskat, en underbar strand med ett turkost hav med stora vågor. Istället för att dela rum som planerat, fick ganska många egna rum, bl a jag, och rummet är fantastiskt. Funderar på att testa jacuzzin innan frukost för att bli av med resdammet. Jacuzzin finns nedsänkt vid fontändan på sängen, sen finns det dessutom ett badrum som består av 3 olika rum, där allt är i marmor eller kanske kalksten: en salong med handfat, speglar, bänkar, sen en duschavdelning med 2 duschar, och förstås en toa. Mitt rum går i mörkt trä, guld, med orange detaljer och vintageaktiga bilder på rockstjärnor.
 
Jag bor i en av byggnaderna allra närmast havet, nice, och var man än kliver ut, finns det en pool. Det går små bussar runt området, men det går faktiskt nästan enklare att gå till fots, trevligare också. Bara att jag som alltid yrar går lite vilse.

Igår var det välkomstmiddag, skulle ha varit på stranden, men det blåste upp, och hotade med en skur, så hölls utomhus men under stora segeldukar, så högt uppe att det ändå kändes som att sitta under bar himmel. Det blev ingen sen kväll, med tanke på uppstigning halv fyra på morgonen och sen 2+10 timmar på flyget.
 
men så är jag nu istället vaken klockan 5... Vilket är lite tidigt men inte helt fel, för första sessionen börjar 8 och den är man inte sen till.
 
Och jag kan nästan inte ta in hur påkostat det är, att vi alla, nästan 1700 pers, blir bjudna på allt. Detta är min tredje resa, första, i Mexico, var vi runt 1000, och jag tyckte att det var otroligt stort...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0