Förbereda sig lite...

Helgen skulle gärna gå till lite konferensförberedelser, och ja, jag har kört några tvättar med saker jag gärna vill ha med; det har jag. Men det är svårt att föreställa sig ett helt annat klimat och ett helt annat liv några dagar. Det svåraste är faktiskt att det är så varmt och soligt ute (och det vill man ju njuta av) men iskallt i konferenslokalerna.
 
Jag började då med att leta lite i AppStore för att se om konferensappen hade kommit in - det hade den - hittade på första försöket. Klickade mig lite igenom agendan... tycker att första kvällen låter som bästa kvällen:
 
Och klickar man fram kartan ser man var stranden ligger. Nice!
 
 
Flip flops, ja, det är inget för mina fötter med väldigt korta och tjocka tår. Men man vill ju lyda! Så jag har klickat hem ett par (klickade hem två men ett får gå i retur) som faktiskt passade. De är förstås lite åt tanthållet men det bjuder jag på. Jag är ju i princip tant. Och de korta tårna når såklart inte fram till kanten med det gör inget. Dock visar jag inte den vinterbleka foten... kanske när jag kommit hem och den är ljusbeige? Jag har i alla fall pimpat åsynen med lite rosa nagellack.
 
 
Sen ägnade jag mig åt viktiga saker... förströelse för resan. Det visade sig att Adlibris Mondo bjuder på gratismånad med ljudböcker! Perfekt. Har laddat hem några stycken.
 
 
 
Plötsligt inser jag att en iPad Mini eller en iPhone för den delen skulle passa bra. Den normalstora iPaden tar man ju inte precis i fickan på en promenad... men nu var det ju flygresan jag hade i åtanke, så OK!
 
Jag har också ett gäng olästa böcker, så de får åka med också.
 
Annars är det just skovalet som är det svåraste, man vill vara lite snygg men bekväm. Anläggningar som tar konferenser med 1650 gäster brukar vara lite... vidsträckta. Så det lär bli en del promenerande. Till min glädje ser jag att de ordnat så att en av poolerna öppnar redan 06 för vår skull. Toppen! Det är tidiga morgnar, men lite jetlag gör iaf oftast så att jag är uppe med tuppen... Och en simtur under bar himmel är ju en så bra start på dagen!
 
 

Kommentarer
Postat av: Madde

Låter som en alldeles underbar konferens. Tyckte dina flip flops var riktigt snygga, kan tycka annars att det är en ganska ful sko och väldigt obekväm. Kanske att jag har sett o provat de värsta men... Ha en underbar resa.
Kram Madde

2014-01-18 @ 19:39:46
Postat av: Karin själv

Mm, vet att jag är lyckligt lottad som får åka på sånt här! Och håller med, vanligtvis får jag bara ont av flip flops men de här är faktiskt sköna, en liten stund iaf.

2014-01-18 @ 21:02:31
URL: http://karinesmeralda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0