Bake&Wrap

 
 
Nu snurrar det på i ett galet tempo, men annars vore det väl inte december?
 
Jag hade höga ambitioner för nya bloggkategorin En godare jul. Man kan säga att jag jobbat mer på min karma än bloggat om den. Och det har gett utdelning, ett slags lugn i hjärtat och totalt ointresse för att kasta ut pengar på prylar. 
 
I alla fall, på min betalda välgörenhetsdag, som alla på mitt jobb får, jobbade jag på Ronald McDonald house i Lund med mitt team, teamet med programmerare, testare etc där jag jobbar med att se till att det som utvecklas kommer med i hjälpen. Det var iaf nästan exakt samma agenda som när jag var där för några år sedan med ett annat gäng, skillnaden den här gången var att jag slapp hålla i trådarna. Vi julstädade och pysslade och hade en fin dag. Nice! Tyckte att det var gulligt när det dök upp på Twitter/Instagram igår.
 
Men sedan blev det faktiskt av att mitt eget kärnteam, de andra som håller på med dokumentation på mitt jobb, också skulle ha en välgörenhetsdag. Eftersom jag redan hade förbrukat min, fick jag ta semester.
 
En halvdag var vi här hos mig och bakade och slog in julklappar; Bake&Wrap. Det blev 200 lussekatter och 2 billaster (med fällda säten) klappar. Sen var några av oss med på Fryshusets julfest för ensamma mammor med lite trista förutsättningar, som hölls på Comfort Hotel. Vilken fin eftermiddag!
 
Jag har jätteroliga bilder men skulle inte komma på tanken att visa mina ljusskygga kollegor på internet. Jag får nu medge att jag nästan är lite trött på lussekatter, trodde aldrig att det skulle hända! Har bakat till den här festen, till fotbollen, till Malins klass och till oss själva.
 
 
 
Dock fann jag en ljuvlig bild på FB, känns tomten igen, tro, Victoria?
 
Idag har jag semester och har slagit in en del klappar. Barnen har lovat att inte klämma eller läsa på rimmen. Det blir nog en prövning.
 
 

Kommentarer
Postat av: Victoria

Jovars, lite smått bekant även om jag inte har träffat honom på länge!

2014-12-19 @ 14:14:09
URL: http://tojis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0