Året 2014

Så här års gillar jag att blicka tillbaka och fundera över året som gått. Och den här gången blir det visst under de allra sista skälvande timmarna - jag och Malin har en lugn skön kväll här hemma och jag är också inbokad som chaffis framåt småtimmarna till Kata och hennes vapendragare, på party i Höllviken.
 
Jag får nog medge att det varit ett år då jag kämpat på med lite av varje, det har inte varit helt lätt att starta om på egen hand, jag har haft vissa förhoppningar på olika fronter, t ex jobbet, som inte infriats fullt ut, jag har behövt anlita försäkringsbolaget 3 gånger (översvämning, bilen som tappade ett hjul i farten och stulen jacka inkl alla nycklar med låsbyte som följd) och jag har behövt etablera mig i min nya singelstatus, inte minst inför mig själv. Å andra sidan, när det har kärvat, har mina vänner hört av sig och ställt upp med precis vad som helst. Superskönt!!
 
Det har också funnits fantastiskt starkt lysande ljuspunkter! Min kärleksaffär med mitt nya hus har varit nästan omtumlande ibland, så glad är jag för det. Och att jag började med yoga, fattar inte att jag väntat så länge. Och nu senast, det här med volontärarbete, det känns otroligt givande. Jag provar nu, månad för månad, att sammanfatta.
 
Januari
Julia och Neil kom hit och hälsade på, jättekul att lära känna Neil!
 
 
Jag åkte med jobbet till Dominikanska republiken, underbart!
 
Februari
Packa upp kartonger, packa upp kartonger, packa upp kartonger.
Och yogapremiär!
 
Mars
Jag fyllde 45. Hur kul var det? Inte värst faktiskt.
 
 
Då var det roligare när jag var på Österlen med några sköna bönor under förevändning att diskutera boken Egenmäktigt förfarande. Nog för att vi pratade om den, men hann med rätt mycket annat också, som att basta, promenera på stranden och shoppa.
 
April
 
Jag, Kata och Malin åkte till Skottland och hälsade på Julia. Vi gjorde också en hel del sightseeing. Det var jättemysigt!
 
Maj
 
Jag jobbade ganska mycket i trädgården, Julia kom på besök och Kata fyllde 17.
 
Juni
 
Vi firade midsommar i Falsterbo, Malin fyllde 10 och jag och Gunilla cyklade Helsingör-Köpenhamn. Vilken minnesvärd dag!
 
Juli
 
I juli restes det! Till västkusten och tillbaka (hälsade på kusin och moster), till Göteborg och tillbaka (Liseberg och Universeum), till Gränna och Visingsö.
 
 
Mest anmärkningsvärt var nog ändå att mina bröder kom på besök, en från Ecuador och en från USA, och de lyckades få till ett samtidigt dygn här i Malmö. Då hade vi party hemma hos mig.
 
Augusti
 
Jag hyrde stugan i Falsterbo, cyklade Vombsjön Runt med några jobbarkompisar, och så vann jag en Bianchi! Och dahliorna blommade som galningar. På minussidan, den där översvämningen...
 
September
 
Jag hade lite otur när jag körde till Tjörn med min mor för att träffa kusiner och moster... Men väl där, var det mycket trevligt!
 
Julia och Neil hälsade på igen, Julia skulle ju rösta! Jag var förkrossad över valresultatet.
 
Oktober
Det var party på jobbet där jag var i toppform. Jag badade i havet, både med och utan bastu. Jag cyklade en del.
 
November
Det var jätteroligt i Movember! Alla fina mustascher!! Och så fick jag gräva upp alla dahliaknölarna. Och så var det julbord i Köpenhamn.
 
December
Det är ju nu det! Finaste julpyntet, som alltid - julkortsparaden:
 
 
Mest av allt kommer julafton med de hemlösa att gå till historien. Jag tänker på det flera gånger varje dag.
 
Men lite roligt i december är också att jag har gått på dejt! Det var inte jätteframgångsrikt men ändå. Ett steg i rätt riktning, känns det som. Julklappen från Mor, en snygg gästhandduk, passar in på temat:
 
 
Och så har jag varit på intensivyoga i fyra dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0