Några ljusglimtar

Igår var jag på en riktig storstilad fest som inte låter sig återges på en simpel blogg. Men några ljusglimtar vill jag minnas.
 
Världens mest välrenoverade sommarhus och en ljuvlig tapet med passionsblommor och kaprifol. Hade kunnat titta på den i evigheter.
 
När kaffet kommer på borden efter maten och mina två bordsherrar som på en given signal reser sig med siktet inställt på baren, "Dags för kaffegök!", och så kommer de tillbaka med ett präktigt glas vodka att spä ut sitt kaffe med. Själv valde jag mjölk i mitt.
 
En okänd människa (ja, det var flest sådana) som när jag presenterade mig svarar "Karin... Hm, är det du som brukar erbjuda U (värdinnan) lite tufft motstånd i WordFeud?" Roligt att vara känd för nåt, liksom!
 
Idag är det lite trött. Och regnigt.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Lite trött? Kan meddela att den här värdinnan är trött så långt bortom all oreda man kan tänka sig. Pga hela huset fullt av nattgäster, varav flera stycket ohemult söta syskonbarn, så tyckte jag tydligen att det verkade vettigt att gå upp 06.45, efter att ha sovit flera timmar (där flera är ungefär exakt 2) och därefter spendera hela dagen efter kalaset med att fortsätta prata med trevliga människor. Det innebär att jag nu, fastän det är måndag och snart lunch, hade varit beredd att betala pengar för att få sova mer. Rätt mycket pengar faktiskt.

Kul att du kom! Och ja, du är en rätt odräglig WF-typ. Det verkar även Laholmarna veta ;-)

2014-08-18 @ 10:15:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0