Lite blött

Patrick Perssons (SDS) bild; här brukar jag annars cykla...
 
Jag togs på sängen vad gällde nattens oväder! Hade kollat ganska dmi noga, då jag skulle på traditionell Falsterboweekend med mina gamla tullarkompisar, och det alltid ingår midnattsbad och ofta promenad dagen efter, och vi vill ju alltid sitta ute så mycket det går. Det var utlovat låga staplar regn under natten, men sol på söndagen. Vi lyckades sitta ute både under middagen och till frukosten.
 
Vi gick fint och nakenbadade när mörkret fallit, ingen bråkade emot som det ibland kan vara, och på väg tillbaka tyckte vi att det var lite ovanligt fuktig och varm luft men hängde inte upp oss på det. Jag var tröttast och stupade i säng först efter kaffedrinken (hade haft lite stökig natt innan med kramp i ett lår och dessutom en kräkande dotter, så jag hade och skylla på). Efter några timmars sömn vaknade jag av störtregn, och sen blev det åska och blixtar. Kl 05 var jag uppe och tittade på skådespelet en stund, sen var jag vaken och sov om vartannat fram tills halv åtta. Då vaknade vi allihop och började kika på rapporter på internet. Tanken slog mig att det kunde vara översvämningsläge igen hemma hos mig. Och på internet varnades det för att ge sig ut. Vi var alla lite rastlösa och ville komma iväg.
 
Men redan innan frukosten var uppäten hade jag fått 6 mejl och sms där rara vänner undrade om jag blivit översvämmad på nytt, och i så fall erbjöd de sin hjälp, och i vissa fall t o m sina karlars hjälp. Då var det faktiskt så fint att min egen exkarl gjorde en insats och gick hem till mig och kartlade att jag klarat mig den här gången. Samma tur hade inte mina grannar och inte heller många andra malmöbor. Jag är så glad och tacksam över att jag har vänner som gärna vill ställa upp i vått och torrt! Det värmer! Jag är likaledes glad och tacksam att jag slapp kalla in dem den här gången.
 
Nu gäller det att ladda för ny vecka! Malin kommer snart och jag ska fixa middag till mig själv, henne och Katarina.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0