Rutigt värre - lite uppdaterat

 
 
 
Det är mycket charmigt, och rutigt här. Varje rum på vårt mysiga hotell är inrett med en viss klans mönster.  Vi bor i Mac Rae-klanens mönster, och hotellet heter Argyll. De organiserar även murder mystery nights, men tyvärr inte just denna helgen. http://www.argyllhotelglasgow.co.uk/. Priset är budget men inte upplevelsen. Jag betalade 2800 kr för flyg ToR inkl 2 hotellnätter m frukost. På plats la jag till en femhundring för att uppgradera till ett double  med plats för Julia. andra natten tänker vi oss att hon sover i sitt studentrum, men man vet ju aldrig.
 
I kväll har vi strosat runt kring Kelvingrove Park, där vi bor, och ätit på en riktigt trevlig italiensk restaurang, Panevino. http://www.panevino.co.uk/ och som vanligt, för mig, kan jag i efterhand instämma i Tripadvisor... http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g186534-d3511858-Reviews-Panevino-Glasgow_Scotland.html
 
Det var lite fegt att nobba lokal mat som haggis, men vi tittade på dem på Tesco och förskräcktes av innehållsförteckningen.
 
imorgon hoppas jag att få se någon i kilt!
 
inte helt smidigtatt infoga länkar på iPad men kanske fixar till hemmavid.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Möcket tjusigt. Är det här Julia skall bo under läsåret också?

Haggis testade vi aldrig när vi var i Skottland. Blev liksom du inte imponerade av innehållsförteckningen. Men vi fick en fantastisk cooked breakfast av vår landlady på B&B där vi bodde.

2013-09-13 @ 10:47:12
URL: http://www.lattemama.se
Postat av: Lotta

Och nu läste jag ordentligt i inlägget och såg att Julia hade studentrum. Extra spännande!

2013-09-13 @ 10:48:05
URL: http://www.lattemama.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0