Ett avslutat kapitel!

 
Vår duktiga tjej är nu ute och turnerar med min bil... hon klarade sin uppkörning idag och vi drar alla en lättnadens suck. Såklart att man kan börja oroa sig också, men jag tycker att Julia kör riktigt bra och har sunt förnuft!
 
Tyvärr får hon inte tillfälle att träna så mycket i högertrafik... på torsdag bär det av till Skottland och nästa projekt är att få kortet skickat till svenska ambassaden i Skottland, för hon lär inte kunna hämta ut det riktiga kortet (kör på en lapp nu) innan liggetiden går ut.
 
 
Det är Peter som har kört med henne här på hemmaplan, förutom timmarna i körskolan. Och så hennes Farfar förstås... de hann köra varje fredag innan han blev sjuk. Jag sänder honom en tacksam tanke i sin himmel. Vet att han hade varit stolt och glad, han också!
 
Och nu står Katarina på tur. Hon är sugen, hon också!
 

Kommentarer
Postat av: Marie C

Länge sedan vi hördes/skrevs men jag försöker hänga med på bloggen. Härligt med Skottland. Vi var där i somras. Trevligt folk och otroligt vackert men usel inomhusstandard så det kan vara värt en extra flygbiljett med duntäcket. Är det studier? En annan familj jag känner från Björnstorp ska leverera sin son i Glasgow i slutet av denna veckan för studier. Kanske samma? Ha det gott och hälsa familjen.

2013-09-10 @ 11:54:52
Postat av: Ingrid

Oj oj, framgångarna står som spön i backen för Julia just nu! Grattis till körkortet!! Har en kollega på jobbet som hade en överlycklig dotter som klarade det förra veckan, tredje gången gillt! Efter TVÅ otursamma uppkörningar. Hoppas Julia får chans att hålla igång körningen lite även i Skottland.

2013-09-12 @ 18:09:23
Postat av: Ingrid

Och så måste jag ju berätta att Rikard åkt till Skottland idag och är där med ett gäng killkompisar över helgen. Bara så du vet om du stöter på honom, att du inte ser fel ;).

Svar: Ska hålla utkik!
Karin

2013-09-12 @ 18:10:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0