Nya huset - mitt sovrum

Ni kan tro att jag längtar! För att riktigt dra ut på nöjet, kommer jag att dela upp det är på flera inlägg... och än så länge kan jag då bara rapportera från "ritbordet" eftersom tillträdet ligger några veckor bort. Notera: Ny kategori!
 
Bortsett från att det är ganska mycket känslor inblandade ändå, och kommer att kosta en järdans massa pengar, ska det bli väldigt roligt att flytta till ett nytt hus, där jag får bestämma allting själv. Nåja, själv och själv, jag har ju en bestämd smakpolis i form av 16-åring som styr upp. Hon är faktiskt väldigt trött på blått. Jag har fogat mig och kommer bara (tror jag) att köra blått/paisley i sovrummet, och fint nog har jag IKEA på min sida, där fick jag syn på både matta och påslakan som jag genast måste ha.
 
 
Det finns två inte så jättestora sovrum i markplan, och jag har bestämt mig för det mindre, då jag avser mest att sova i mitt sovrum, medan Malin kommer att leka, göra läxor och vara mer i sitt. Katarina får ett rum som är lika stort som de andra två tillsammans, men i källarplan, dock superfräsch källare!
 
Och såhär ser det ut på kartan - gamla huset till höger och nya till vänster. 800 m emellan, och Malins skola mitt emellan.
 
 
Det lilla fina radhuset är från 1958, och dem jag köper av, köpte av förste ägaren 2007, en då 95-årig man. Det var rätt mycket i original då 2007, men nu har det bytts tak, fönster, el, bad, kök, golv mm. Verkar hur fint som helst. Bara ett vardagsrumsgolv behöver slipas. Liten tomt, liten terass på framsidan och uteplats på baksidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0