Nya huset - matrummet

Ingrid, kul att du är här och masskommenterar! Och lika kul med er som kommenterar ibland. Och med er som mejlar era kommentarer. Det ger ny energi!
 
I nya huset finns två mindre sovrum i markplan, och ett tredje, något större rum, som man hade kunnat använda som ytterligare ett sovrum, men det naturliga är nog att ha det till matrum, helst som köket är rätt litet. Det har också utgång till trädgården.
 
Såhär såg det ut på visningen:
 
 
 
Jag tar med mig vårt köksbord i ek (inte oljad ek utan lackad), jag älskar att det är ovalt och så finns det 2 skivor gömda inuti, så det kan utökas till att sitta 12 runt det. Dock är det lite slitet. Nya stolar ska köpas. 
 
Men så blir jag med 2 lampor - de var svindyra i inköp (så Peter ville hellre att jag tog dem med - vi håller ju på att sätta priser på saker och delar upp dem) men är verkligen fina (vår modell står i fönstret + att vi har en i trappan - på Ilvas sajt finns nu bara väggvarianten). Vet inte ens om man kan ha 2 i den fönsterkarmen, men jag tänkte åtminstone prova att ha en där. De är inte fullt så skrikiga som på bilden, men ganska...
 
 
För att riktigt spinna vidare på det temat har jag köpt en multifärgad ullmatta! Jag har bara sett den på bild (den var slut i butiken när jag var där) - nu har jag fått den efter att ha beställt och den är så fint packad att jag vill behålla den så så länge. Men jag tror att den ser ut såhär:
 
 
Vi får se, helt enkelt, hur det passar ihop!
 
Till matrummet får jag också med mig ett stort gammalt skåp hemifrån Peters farföräldrar. Där kan man t ex ha dukar. Skåpet får stå ungefär där fotografen står. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0