Nya huset - Malins rum

Malin ska få det något större av de två sovrummen i markplan - för de tidigare ägarna var det mammans och pappans sovrum.
 
 
Rummet har samma golv och väggar och är nästan identiskt med det som ska bli mitt sovrum; bara en aning bredare. Jag tänker att Malin har mer glädje av extra plats i sitt rum än jag.
 
Hon tar med sin loftsäng härifrån, men istället för att ha skrivbordet under det (som nu) ska hon troligen ha en övertagen Klippansoffa i svart skinn där, och sätta skrivbordet vid fönstret. Loftsängen blir utmed väggen med start på fotografens sida. Då får hon plats med en bokhylla till vänster om fönstret också (inte mot ytterväggen utan på långväggen. Och så ska en klädbyrå klämmas in nånstans.
 
Om alla möbler får plats där vi planerar, är Malin pigg på en jättestor screentryckt tavla/duk från IKEA på motsatt sida som sängen. Vi får se! Jag har sagt att vi kan ta hem den på prov, så får hon se om hon verkligen tycker att den är fantastisk även på plats. Den är lite åt det dyra hållet... Hon var också sugen på en av samma typ som var en stor våg. Men jag håller med om att det är läckert med stora tavlor.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0