Mycket att fira!

Oj vad det har gått min väg idag!

Jag var så trött igår att jag inte orkade gå till nya huset och starta bredbandet, som planerat. När jag kom hit idag vid 11 för att ta itu med det, fick jag äntligen se fantastiska golvet nyslipat i dagsljus.
 
 
Jag kan nästan inte se mig mätt på det. Det är slipat och vaxat av världens snällaste Ulf, som dessutom har målat detta rummet och 2 till!
 
Och samme Ulf stod i källaren och försökte lista ut ett sätt att få in den för höga garderoben i Katas rum. En stund senare fick jag hjälpa till att resa garderoben efter att han offrat sockeln. Vilken lättnad!
 
Jag donade lite med bredbandet, och det var uppe, tillsammans med bredbandstelefonin på en halvtimme. Har jag väl aldrig varit med om!
 
Sen ringde flyttfirman som skulle hjälpa till med pianot, och jag släppte in dem på gamla huset och sedan körde vi hit med det. Jag var otroligt ängslig att det skulle bli märken i golvet, men det gick fint! Och det gick precis in där jag tänkt det.
 
Strax efter kom världens snällaste Lotta för att hjälpa till med att skruva Ikeamöbler, en gren hon har svart bälte i! Mycket juste! Tyvärr uppstod ett missförstånd - Lottas tjejer väntade otåligt på att Malin skulle komma hem (tillsammans med mina föräldrar) men de hade kört till frissan och hem till Mormor och Morfar istället.
 
Och nu är det snart kväll, och jag fuskar vidare med adventsmyset.
 
 
Sen blir det "sista" middagen hemma hos Peter (nä, det blir nog fler) och jag hade narrats om jag inte erkände att det är med blandade känslor. Mycket har varit härligt med familjen på Norra Hyllievägen... och jag har bott där i mer än 20 år. Detta är fjärde flytten i mitt liv (oräknat USA-året) så det är ett stort steg...
 
I morgon går riktiga flyttlasset.
 
Ha en go helg!
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Hej Karin!
Så kul att du hinner uppdatera här mitt i flyttbestyr och adventsaktiviteter! Jättespännande att se hur bra det går. Förstår att du är väldigt glad över golvet. Underbart att du fått det slipat!
Trevlig adventshelg! Kram Ingrid

2013-11-29 @ 18:24:01
Postat av: Lotta

Tack för idag och för fikan. Det var så kul att se hur du har det. Möbelskruvandet var ju snabbt avklarat. Fast vi glömde ju dörrarna! (Kom jag på nyss)

Golvet gör sig verkligen på bild. Ursnyggt.

2013-11-29 @ 19:20:22
URL: http://www.lattemama.se
Postat av: Victoria

Golvet ser jättefint ut! Och så tomt och fint du har det, och jag ser att ljusstaken både fungerar och passar perfekt. Imorgon blir det julbak och julpynt här, oavsett om det är undanröjt eller inte, så det så.

2013-11-30 @ 15:20:08
URL: http://tojis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0