Köket!

Oj, oj, vilken utmaning det kommer att bli!
 
Fick tillfälle att spana lite på mitt blivande kök i kväll.
 
Bra med kökslådorna: Det är ett IKEA-kök, så de fina lådinredningarna passar perfekt. (Konstigt med de fina lådinredningarna - de är högblanka på undersidan som man inte ser.)
 
Dåligt med köket: Det finns nästan ingen förvaring! Det visste jag iofs innan, men när jag nu kikade ner i lådorna insåg jag att hela den bra förvaringen under vasken i själva verket var ett stort soputrymme! Och ett av de få köksskåpen var fullt med fläktrör.
 
 
Det får nog bli så att jag har mina muminmuggar och inget annat i köket! Det gäler att prioritera. Dock har jag storsint lämnat 6 muminmuggar med matchande fat till Peter. Det ni!
 
Nä, jag ska nog lyckas få in ett och annat... men det finns alltså inget skafferi, utan man få förvara i draglådorna. Dock finns 2 överskåp ovanför kyl och frys. Där brukar jag iofs ha kaffebryggare, elvisp mm här hemma, men får vara lite snål med utrymmena. Det finns en bra matkällare i källaren, lite får man kanske ha där. Tänker på leveranser av glutenfritt, brukar dimpa ner 2 fulla flyttkartonger då och då. 
 
Spänningen tilltar!!
 

Kommentarer
Postat av: Victoria

Spännande indeed! Går det inte in ett högskåp nånstans? Det är räddningen i mitt kök. Spännande även här, tycker du verkar ha massor av plats i jämförelse! :-)

2013-11-22 @ 08:52:11
URL: http://tojis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0