Helgbestyr

Jag skrattar lite åt mig själv, som kände mig helbokad hela helgen; nästan lite stressad, då Julia är hemma på blixtvisit, hon hade ett dussin kompisar på fest här igår, vi ska ha släktmiddag i kväll, och så hade vi en massa små ärenden att fixa.
 
Nu sitter jag här helt ensam och sysslolös... har redan dukat med hjälp av Malin, det är för tidigt att börja med maten. Jag har varit med Julia och Kata till Emporia och alla ärendena gick bra och snabbt, Julia körde med den äran (har inte hunnit träna sen hon fick kortet ett par dagar innan avresa till Skottland). Nu sover hon, Malin är hos en kompis, Peter är i förrådet och mekar med cyklar, Kata är på träning... men skönt är det! Hinner lite oväntat sköta bloggen också.
 
I morgon avser vi att ta en promenad till kyrkogården så att Julia får besöka sin farfars grav, runda mitt nya hus, och sedan bjuda Peter på Fars Dags-tårta. Tjejerna hade chans att köpa nån tjusig tårta men valde ändå Almondy... Sen reser Julia efter lunch igen. Mycket mysigt att ha henne hemma i alla fall! Ser fram emot jullovet då hon stannar lite längre; ev kommer även pojkvännen en del av tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0