Den där mattan

Alltså, nu har jag ju den där egenheten att jag kan bli väldigt nöjd med mig själv och med saker jag gör. Och det är ju i grunden bra, även om jag ibland kan verka lite självgod okritisk.

Men nu finns det något som jag blivit så löjligt nöjd med i nya huset: Den där mattan som jag beställde bara efter att ha sett den i ett reklamblad och sedan haft oöppnad och osedd hemma i flera veckor bara för att den var så bra förpackad:
 
 
Dels är den snygg, och man kan välja vilken färg man vill plocka upp i val av lampor, gardiner etc, men så skön den är - det överraskade. Den är 1,5-2 cm tjock i 100% ull, så superskön att sätta fötterna i, och den värmer också. Jag blir glad varje gång jag ser den och igår låg jag en liten stund på den och pausade välförtjänt också. Det känns nu hur värt som helst allt släpande; den väger en hel del. Jag lärde mig av lagergubben på Mio att den skulle kastas upp (i hans fall - lirkas upp med böjda knän i mitt fall) på axeln och förflyttas på det viset.
 
Och nu hade jag ju kunnat fota möblemanget också men bilden räcker för att konstatera att Blocket-stolarna passar väldigt bra med köksbordet från gamla huset. Jag har lagt in en av skivorna så kan man sitta 6 på sidorna, potentiellt 8 om någon tar kortändarna. Förutsatt att man har fler än 6 stolar då.
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ursnygg matta! Den ser verkligen skön och gosig ut.

2013-11-26 @ 09:05:05
URL: http://www.lattemama.se
Postat av: Nillan

Fin! Nu har jag läst ikapp här. Ser verkligen fram emot att få hälsa på och beskåda allt på plats. Verkar mycket lovande! :) meddela att det går bra att på-plats-montera garderober. Det gjorde vi nyligen i Fridas rum. Kram! ♥

2013-11-26 @ 11:54:29
Postat av: Marie

Hej,
gillar verkligen mattan. Var har du köpt den?
Hälsn. Marie

2015-07-08 @ 15:10:59
Postat av: Karin själv

Marie: Som det står i inlägget :) Mio möbler!

2015-07-08 @ 16:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0