Mycket att fira!

Oj vad det har gått min väg idag!

Jag var så trött igår att jag inte orkade gå till nya huset och starta bredbandet, som planerat. När jag kom hit idag vid 11 för att ta itu med det, fick jag äntligen se fantastiska golvet nyslipat i dagsljus.
 
 
Jag kan nästan inte se mig mätt på det. Det är slipat och vaxat av världens snällaste Ulf, som dessutom har målat detta rummet och 2 till!
 
Och samme Ulf stod i källaren och försökte lista ut ett sätt att få in den för höga garderoben i Katas rum. En stund senare fick jag hjälpa till att resa garderoben efter att han offrat sockeln. Vilken lättnad!
 
Jag donade lite med bredbandet, och det var uppe, tillsammans med bredbandstelefonin på en halvtimme. Har jag väl aldrig varit med om!
 
Sen ringde flyttfirman som skulle hjälpa till med pianot, och jag släppte in dem på gamla huset och sedan körde vi hit med det. Jag var otroligt ängslig att det skulle bli märken i golvet, men det gick fint! Och det gick precis in där jag tänkt det.
 
Strax efter kom världens snällaste Lotta för att hjälpa till med att skruva Ikeamöbler, en gren hon har svart bälte i! Mycket juste! Tyvärr uppstod ett missförstånd - Lottas tjejer väntade otåligt på att Malin skulle komma hem (tillsammans med mina föräldrar) men de hade kört till frissan och hem till Mormor och Morfar istället.
 
Och nu är det snart kväll, och jag fuskar vidare med adventsmyset.
 
 
Sen blir det "sista" middagen hemma hos Peter (nä, det blir nog fler) och jag hade narrats om jag inte erkände att det är med blandade känslor. Mycket har varit härligt med familjen på Norra Hyllievägen... och jag har bott där i mer än 20 år. Detta är fjärde flytten i mitt liv (oräknat USA-året) så det är ett stort steg...
 
I morgon går riktiga flyttlasset.
 
Ha en go helg!
 
 

Tjuvstart

 
Jag skyller på att det såg så obebott ut med en svart fyrkant till köksfönster... men i själva verket kunde jag inte hålla mig. Numera vill jag bara ha snygga saker! Notera att jag även köpt turkos tygklädd sladd, de är så trevliga! Och lagom som jag trodde att grannarna skulle hata mig för detta övertramp, såg jag i ett annat hus ett par hus bort, tre pappersstjärnor i olika snygga färger, rött, grönt, lila!

Den där mattan

Alltså, nu har jag ju den där egenheten att jag kan bli väldigt nöjd med mig själv och med saker jag gör. Och det är ju i grunden bra, även om jag ibland kan verka lite självgod okritisk.

Men nu finns det något som jag blivit så löjligt nöjd med i nya huset: Den där mattan som jag beställde bara efter att ha sett den i ett reklamblad och sedan haft oöppnad och osedd hemma i flera veckor bara för att den var så bra förpackad:
 
 
Dels är den snygg, och man kan välja vilken färg man vill plocka upp i val av lampor, gardiner etc, men så skön den är - det överraskade. Den är 1,5-2 cm tjock i 100% ull, så superskön att sätta fötterna i, och den värmer också. Jag blir glad varje gång jag ser den och igår låg jag en liten stund på den och pausade välförtjänt också. Det känns nu hur värt som helst allt släpande; den väger en hel del. Jag lärde mig av lagergubben på Mio att den skulle kastas upp (i hans fall - lirkas upp med böjda knän i mitt fall) på axeln och förflyttas på det viset.
 
Och nu hade jag ju kunnat fota möblemanget också men bilden räcker för att konstatera att Blocket-stolarna passar väldigt bra med köksbordet från gamla huset. Jag har lagt in en av skivorna så kan man sitta 6 på sidorna, potentiellt 8 om någon tar kortändarna. Förutsatt att man har fler än 6 stolar då.
 

Grannar...

Här ser ni hur fin rabatten blev:

 
Och på andra sidan staketet, närmaste grannarna:
 
 
 
Just här syns bara två men det är en flock! Och gala kan de!! Det är ganska högljutt men lite pikant.
 
Jag har även hälsat på deras husse. 
 
I övrigt har det varit många grannar som rastat hundar lite extra noga utanför mig, inte minst när det vällde in 5 glada trädgårdsmästare igår.
 
Eftersom det är radhus hör man då och då lite från grannarna, typ när de går i ytterdörren. Jag har inte vant mig vid ljuden än (såklart).
 
 

Nya huset - anlägga rabatt

En av sakerna som jag tycker är lite väl sparsmakat i nya huset är möjlighet till blomsterprakt i trädgården. Jag älskar blommor och nya trädgården är verkligen helt utan rabatter och blommande buskar. Jag hade en superidé om att flytta rabatt från Norra Hylliev, då Peter ändå ville lägga igen den, och att engagera glada medhjälpare till detta.
 
Pippi och Åsa diskuterar medan Victoria (med ryggont och grävförbud) och Stephanie gräver
 
Nu blev det verkligen kanonfint väder, ingen vind, lite sol, och ingen frost som bitit sig fast än. Punktligt 11 stod 4 tjejer utanför dörren och lite senare var det ytterligare en bland dem som inte gav sig när de erbjöd hjälp med vad som helst och jag lite snällt sa att det inte behövdes. Dessa 5 var av det där virket att de ville hjälpa till till vilket pris som helst med vilka tråkiga uppgifter som helst. Så då fick de detta projekt. Tänk er själva, det som tog 2 timmar för 5 personer, det hade ju varit väldigt utmattande och tagit en hel dag för mig själv. 
 
Så nu längtar jag till våren och till bevis för att växterna överlevt flytten. Tänker mig en fjärlisbuske i jämnhöjd med det vita uthuset hos grannen. I nästa inlägg ska jag berätta mer om vad som finns i det uthuset...
 
Sedan fick vi chans att fika i nya vardagsrummet - Peter och jag hade nyttjat vårt Ikeasläp från kvällen innan till max, och kört dit f d köksbordet, numera matsalsbordet, på morgonen, och så hade jag mina Blocket-stolar och en ny fin matta, så det kändes riktigt OK trots att jag haft nycklarna bara 24 timmar. Vi provade årets Blossaglögg, och festade på lussekatter och pepparkakor, drack kaffe och te och julmust. 
 
Kata, Stephanie och Pippi
 
Meningen var att jag och Kata skulle bygga ihop en Ikeagarderob under tiden men det kan man lätt kalla för en flopp. Vi hade inte tänkt på höjden på skåpet resp takhöjden i källaren (går iofs precis), men då garderoben ska monteras liggande och sen resas finns det inte en suck att det går att få till. Nu hoppas jag på att få hjälp att platsbygga den ståendes, återstår att se. Jag ser inte fram emot att släpa tillbaka 100 kg garderob tiill Ikea iaf.
 
På kvällen bjöd jag Peter på hämtpizza som tack för allt Ikea-släpandet, och han avslutade med en smäll, kan man säga, skulle rikta om en spot i en lampa och mörklade hela huset när den small. Det gick att skrämma igång jordfelsbrytaren igen och de flesta av rummen blev ljusa igen, men elen i två rum i källaren verkar ha dött. Så har vi något att pyssla med idag också.

Köket!

Oj, oj, vilken utmaning det kommer att bli!
 
Fick tillfälle att spana lite på mitt blivande kök i kväll.
 
Bra med kökslådorna: Det är ett IKEA-kök, så de fina lådinredningarna passar perfekt. (Konstigt med de fina lådinredningarna - de är högblanka på undersidan som man inte ser.)
 
Dåligt med köket: Det finns nästan ingen förvaring! Det visste jag iofs innan, men när jag nu kikade ner i lådorna insåg jag att hela den bra förvaringen under vasken i själva verket var ett stort soputrymme! Och ett av de få köksskåpen var fullt med fläktrör.
 
 
Det får nog bli så att jag har mina muminmuggar och inget annat i köket! Det gäler att prioritera. Dock har jag storsint lämnat 6 muminmuggar med matchande fat till Peter. Det ni!
 
Nä, jag ska nog lyckas få in ett och annat... men det finns alltså inget skafferi, utan man få förvara i draglådorna. Dock finns 2 överskåp ovanför kyl och frys. Där brukar jag iofs ha kaffebryggare, elvisp mm här hemma, men får vara lite snål med utrymmena. Det finns en bra matkällare i källaren, lite får man kanske ha där. Tänker på leveranser av glutenfritt, brukar dimpa ner 2 fulla flyttkartonger då och då. 
 
Spänningen tilltar!!
 

Missad före-bild

Alltså nu pratar vi före- och efterbild, och inte förebild som i ideal.

När jag nu tagit min hälft + allt annat som inte Peter vill ha, blir det onekligen lite tomt i skåpen. Och Peter är lycklig över att det ekar. Själv tycker jag att det ser sorgligt ut såhär på efterbilden:
 
 
Igår var skåpet trivsamt fullproppat med teburkar, kokböcker, muffinsformar, kaffe. Synd att jag inte tog en förebild! Notera att jag tvingade Peter att behålla Vår kokbok + två böcker om grillning.
 

Arbetslördag

Idag har jag minsann legat i!

Jag har bakat lussekatter, glutenfritt bröd samt glutenfri musli.

Jag har hämtat kartonger på Systemet (handlat lite glögg och vin också faktiskt), hämtat paket på Posten (inredningsgrejor såklart) samt handlat div småelektronik etc.

Sen har jag packat mina grejor till köket och kartongberget gör mig lite mörkrädd:
 
Ändå är det knappast någon mat i kartongerna, bara lite glutenfritt mjöl och sånt.

 
För det där nya köket har lite sparsamt med skåp... Jag intalar mig att det faktum att jag använt t ex handdukar och örngott att emballera glas och porslin med, gör att när jag väl packar upp, blir det rimligt. Och den där hyllan över vasken, den rymmer väl en del, eller? Men det finns risk att jag för mig själv bakom ljuset.
 
Jag hoppas också att kartonerna tål stapling.
 
Och inte har jag påbörjat att packa i sovrummet, t ex...

Nya huset - vardagsrummet

Nu så, sista rummet som jag har bilder på - vardagsrummet! Det är det här golvet jag ska få slipat och vaxat, det är rätt slitet och lite mörkt på ett par ställen. Säljarna har en stor och lekfull hund som nog också hjälpt till att repa lite.

Såhär fint och luftigt såg det ut på visningen:
 
 
 
Men det är slut med luftigheten nu! I änden med jaguarskänken ska jag klämma in hel rad (vita) bokhyllor, troligen positionerade lite till höger, för att pianot ska få plats på vänster lilla väggbit under de 5 minitavlorna.
 
 
 
 
I andra änden, där de har soffan redan nu, ska jättesoffan in, Peter gillar inte den (vi har bara haft den i några månader), men det gör jag och alla barnen, med sina 2 fotpallar. 
 
 
Bordet behåller Peter, det är från hans barndomshem. Jag har chans på ett vädigt fint teakbord (60-tal) från mina föräldrar. Till denna soffa passar den enda äkta mattan som jag tar med mig, väldigt fint. Det var en bröllopspresent från min mattintresserade svärmor, så det är säkert den mest dyrbara också.
 
 
Men sen kommer "problemen"... jag har en stor fin kamferkista i mörkbrunt trä, det roliga med den är att det fanns en likadan hemma hos min mormor och morfar, som mormors far tagit med sig hem (han jobbade på sjön och tog även med sig en liten apa till min mormor när hon var barn). Den kistan har hamnat någon annanstans, men när Peters farföräldrar dog, blev en likadan över, och den fick vi. Vår är fylld med garner och broderier, som doftar svagt av kamfer - en barndomsdoft för mig. Jag ser fram emot att få en nystart även med handarbete, undrar bara om ögonen duger... Såhär ser den ut, ungefär, lite mörkare, bara:
 
 
Och så har jag en brudkista, som min morfar dekorerat till mig:
 
 
Båda tycker jag mycket om, och de erbjuder förvaring (och Peter blir bara glad att bli av med prylar), får se hur de kan positioneras. Jag har några idéer... men sen skulle jag också behöva en plats att arbeta på - ibland jobbar jag hemma och om inte annat så bloggar jag! Jag har ett jättestort och fint skrivbord som jag kan ta med härifrån, men allt lutar nu mot att jag har tur om jag kan klämma in ett miniskrivbord, kanske borta vid bokhyllorna.
 
Nåja, nu är det frukostdags! 
 
 

Nya huset - badrum

Jag är väldans tacksam över att badrummen är renoverade i nya huset! Som allt annat, är det i minimalistisk stil, med väldigt lite förvaring. Men det ska vi nog kunna ordna, om än inte från dag 1. Jag skulle gärna byta till badrumsskåp istället för speglar direkt på väggen, för att få plats med lite mera grejor.
 
 
(det som man skulle kunna tro är förvaring, är en värmeväxlare)

Eftersom detta nu blir ett tjejhus, har jag gått med på att köra cerise i badrummet i källaren...
 
Dessa har Kata klickat hem till oss från HM:
 
 
(lite fult utklippt från hennes blogg)
 
Uppe tror jag på turkost som accent.
 
Nu börjar jag närma mig slutet på rum att rapportera om, men också slutet på otålig väntan. Nyckeldagen nästa fredag hägrar! Och nu tror jag att jag ska göra om samma reportage men med mina egna möbler och grejor när de är på plats - lite före/efter-reportage, typ, och det är bäst för er att ni tycker att efter är finast! Det är många inne och läser här på bloggen nuförtiden men det är svårt att veta vem...
 

Dela på grejor

Oj, vad det tar tid att gå igenom lådor och skåp. Tur ändå att vi handlat på oss så mycket under åren, att det finns så att det räcker till båda av det mesta.
 
Och även om våra olikheter säkert är en bidragande orsak till separationen, är det just i det här uppdelarläget inte så dumt. Eftersom vi alltid tycker olika, har vi också olika favoriter vad gäller t ex Tupperwareburkar (ja, allt ska delas!). Fint nog tycker Peter generellt att gamla beprövade grejor är bäst medan jag föredrar det som är nytt och roligt (med vissa undantag, som 60-talsporslin). Allra helst går jag och handlar helt nytt, men det börjar tära på besparingarna...

Nya huset - Katarinas rum, och Julias

Om jag och Malin har fått ganska små rum i nya huset, har Katarina fått desto större. Faktum är, att på ritningen är hennes rum exakt det samma som mitt och Malins rum tillsammans, fast ett plan under oss - i källaren.

 
 
Källaren är jättefin och nyrenoverad och känns helt torr och fräsch.
 
Och just i Katarinas rum finns enda väggen med riktigt stark färg i hela huset... detta var naturligtvis omöjligt för Katarina. T o m jag som är svag för färger, tycker att det är i skarpaste laget.
 
Vi hade tänkt få den målad vit, men har nu (tack vare Lottas blogg) klickat oss fram till färgen Rosé. Färgen är inköpt och den snälle golvläggaren övertygad om att göra jobbet. Jag tror att det fanns stor risk att den röda färgen skulle lysa igenom lite på det vitmålade.
 
Eftersom hussäljaren är i möbelbranschen (eller bara för att han är bussig?) har jag fått överta lite av varje i huset för en juste peng, bl a soffan på bilden. Jag tänkte att den skulle bli perfekt för Kata att ha t ex övernattande kompisar i. Men som vanligt med Katarina hade jag fel. Hon gillade inte alls den! Så nu ska jag försöka böka ut den i det angränsande rummet, en gillestuga som jag tänker att Julia ska kunna sova i när hon kommer på besök.
 
Jag hoppas att soffan får plats! Skinnsoffan som står här, ingår också i köpet, och den vill Malin gärna ha i sitt rum, under loftsängen. Det här rummet är jättefint, härligt med utgång till trädgården också. Vi ska nog ha en TV här. Enda nackdelen är att det inte finns någon dörr att stänga om sig. Jag hoppas också få in vårt hörnskåp där det står en prickig vas på bilden. Förvaring behövs!
 
11 dagar till nyckeldagen!
 

Mysigt i höstmörkret

Slingan jag valde
 
 
Victoria hade tipsat om finaste ljusslingorna; jag klickade glatt hem från inreda.com med nya huset i åtanke. Testade dem i Julias rum här i "gamla" huset och lät dem ligga kvar när hon kom hem nu i helgen. Hon var inte värst svårlockad att ta med dem till studentrummet även om alla elektriska prylar på rummen egentligen är förbjudna. Krångligt värre att få med dem i handbagaget, men lyckades i alla fall.
 
Nu väntar jag på den andra slingan, helt i vitt, som Kata helst ville ha, men som var restnoterad. Tror att jag ska vänta med en ersättningsslinga för den Julia fick tills jag flyttat in och ser var (om!) jag verkligen behöver en till.
 
Det svåraste är att välja färg; alla är snygga på sitt sätt.
 
 
 

Nya huset - Malins rum

Malin ska få det något större av de två sovrummen i markplan - för de tidigare ägarna var det mammans och pappans sovrum.
 
 
Rummet har samma golv och väggar och är nästan identiskt med det som ska bli mitt sovrum; bara en aning bredare. Jag tänker att Malin har mer glädje av extra plats i sitt rum än jag.
 
Hon tar med sin loftsäng härifrån, men istället för att ha skrivbordet under det (som nu) ska hon troligen ha en övertagen Klippansoffa i svart skinn där, och sätta skrivbordet vid fönstret. Loftsängen blir utmed väggen med start på fotografens sida. Då får hon plats med en bokhylla till vänster om fönstret också (inte mot ytterväggen utan på långväggen. Och så ska en klädbyrå klämmas in nånstans.
 
Om alla möbler får plats där vi planerar, är Malin pigg på en jättestor screentryckt tavla/duk från IKEA på motsatt sida som sängen. Vi får se! Jag har sagt att vi kan ta hem den på prov, så får hon se om hon verkligen tycker att den är fantastisk även på plats. Den är lite åt det dyra hållet... Hon var också sugen på en av samma typ som var en stor våg. Men jag håller med om att det är läckert med stora tavlor.
 
 
 
 

Helgbestyr

Jag skrattar lite åt mig själv, som kände mig helbokad hela helgen; nästan lite stressad, då Julia är hemma på blixtvisit, hon hade ett dussin kompisar på fest här igår, vi ska ha släktmiddag i kväll, och så hade vi en massa små ärenden att fixa.
 
Nu sitter jag här helt ensam och sysslolös... har redan dukat med hjälp av Malin, det är för tidigt att börja med maten. Jag har varit med Julia och Kata till Emporia och alla ärendena gick bra och snabbt, Julia körde med den äran (har inte hunnit träna sen hon fick kortet ett par dagar innan avresa till Skottland). Nu sover hon, Malin är hos en kompis, Peter är i förrådet och mekar med cyklar, Kata är på träning... men skönt är det! Hinner lite oväntat sköta bloggen också.
 
I morgon avser vi att ta en promenad till kyrkogården så att Julia får besöka sin farfars grav, runda mitt nya hus, och sedan bjuda Peter på Fars Dags-tårta. Tjejerna hade chans att köpa nån tjusig tårta men valde ändå Almondy... Sen reser Julia efter lunch igen. Mycket mysigt att ha henne hemma i alla fall! Ser fram emot jullovet då hon stannar lite längre; ev kommer även pojkvännen en del av tiden.

Optimist

Ja, jag vill nog kalla mig optimist! Ibland retar det upp folk, särskilt dem som håller sig till den lite mer försiktiga sidan...
 
I alla fall blir jag på gott humör när jag ser den här på LinkedIn:
 
 

Nya huset - matrummet

Ingrid, kul att du är här och masskommenterar! Och lika kul med er som kommenterar ibland. Och med er som mejlar era kommentarer. Det ger ny energi!
 
I nya huset finns två mindre sovrum i markplan, och ett tredje, något större rum, som man hade kunnat använda som ytterligare ett sovrum, men det naturliga är nog att ha det till matrum, helst som köket är rätt litet. Det har också utgång till trädgården.
 
Såhär såg det ut på visningen:
 
 
 
Jag tar med mig vårt köksbord i ek (inte oljad ek utan lackad), jag älskar att det är ovalt och så finns det 2 skivor gömda inuti, så det kan utökas till att sitta 12 runt det. Dock är det lite slitet. Nya stolar ska köpas. 
 
Men så blir jag med 2 lampor - de var svindyra i inköp (så Peter ville hellre att jag tog dem med - vi håller ju på att sätta priser på saker och delar upp dem) men är verkligen fina (vår modell står i fönstret + att vi har en i trappan - på Ilvas sajt finns nu bara väggvarianten). Vet inte ens om man kan ha 2 i den fönsterkarmen, men jag tänkte åtminstone prova att ha en där. De är inte fullt så skrikiga som på bilden, men ganska...
 
 
För att riktigt spinna vidare på det temat har jag köpt en multifärgad ullmatta! Jag har bara sett den på bild (den var slut i butiken när jag var där) - nu har jag fått den efter att ha beställt och den är så fint packad att jag vill behålla den så så länge. Men jag tror att den ser ut såhär:
 
 
Vi får se, helt enkelt, hur det passar ihop!
 
Till matrummet får jag också med mig ett stort gammalt skåp hemifrån Peters farföräldrar. Där kan man t ex ha dukar. Skåpet får stå ungefär där fotografen står. 
 

Nya huset - utomhus

Först tänkte jag kalla inlägget "trädgården" men det vore närmast överdrivet. Det handlar om en gräsplätt och en gräsremsa.
 
Mäklaren har använt en skicklig fotograf med något särskilt slags objektiv som får tomten att se stor ut. Det är den nu inte!
 
 
Och här är remsan:
 
Som du kanske ser finns det, med undantag för det här lilla trädet, inget annat än gräs. När jag träffade säljarna var de så glada och stolta över att de fått till en så lättskött trädgård. Jag älskar verkligen blommor... Till min fasa säger nu Peter att han ska lägga igen vår tjusiga rabatt på baksidan.
 
Pärlhyacinter på våren, sen lupiner och akleja, salvia och oregano på sommaren, allt i rosa/lila/blått...och som lockar mycket fjärilar och humlor.
 
 
 
Det kändes lite sorgligt först, men sedan kom jag på en bra idé. Jag ska nu få hjälp att gräva upp lite gräsmatta på nya huset och transportera hit, och sedan ta med mig lite plantor från den här rabatten.
 
Idag har jag förberett genom att gräva upp en del växter och gräva ner dem hemma hos Mor och Far, och så har jag märkt ut dem jag vill få med mig.
 
 
Nu hoppas jag bara att frosten håller sig borta några veckor till så att planen går i lås.
 
Men det finns andra saker som är mycket bra med utomhus på nya stället, t ex alla fina konstrottingmöbler som jag får på köpet! 
 
 
Lilla verandan på framsidan verkar vara en mysig vinterass med kvällssol. Man kan sitta ganska insynsskyddad från gatan också.

Allhelgonadagen

Kan inte komma ifrån att jag gillar Svenska Kyrkans slogan i tidningen:
 
Inget godis, inget bus, bara tända ljus.

Och jag undrar om jag någonsin besökt kyrkogården den här dagen förut. Idag var jag där två gånger; först i dagsljus för att besöka min svärfars grav - lagom till högtiden har gravstenar och en liten bänk anlänt. Jättefint alltihop.
 
Och sedan cyklade vi dit en sväng efter att mörkret lagt sig, och vilken upplevelse! Tända ljus överallt, och just när vi kom avslutades gudstjänsten i kyrkan, ut sipprade så vacker sång - Härlig är jorden - att jag blev ståendes på trappan en stund och bara njöt.
 
Vi gick ett varv på kyrkogården, och under ett litet tak stod några vänliga själar och skänkte ut kaffe, pepparkakor och saft, och sålde gravljus för Stadsmissionens räkning.
 
Sen var det middag, och efter det skjutsade jag Katarina till en kompis för översovning - man tog yttre ringvägen bort till Sallerup och sedan rakt ut på landet några minuter - plötsligt svängde jag in på en gårdsplan där 4 hästar nyfiket stack ut huvudena och en hund kom och mötte. Känner på mig att det blir en höjdarkväll för lilla tjejgänget.

Nya huset - köket

Bilderna jag har, tog jag från mäklarens sajt innan affären var genomförd
 
Köket i nya huset är litet, men lagom för 3. Och hade jag själv fått välja stil på renoveringen, kunde jag inte ha gjort ett bättre jobb. Jag älskar mosaiken! Precis som i resten av huset är det lite ont om förvaringsutrymmen... en utmaning!
 
Mina säljare verkar mycket reko - jag har tjatat mig till att få behålla ett och annat, bl a köksmöblemanget (ärligt talat, hur ofta passar det bra på en annan plats?), armaturer och några soffor till en mycket resonabel peng. Säljaren är i möbelbranschen. Jag har bara varit i huset 3 gånger - visning, besiktning och hälsa på med barnen - så det finns massor av saker jag inte kollat in, t ex hur det ser ut i draglådorna. Spännande. Jag var sugen på att köra accentfärgen rött i köket men Katarina förbjuder. Nu har vi bestämt turkost och små inslag av rosa. Men jag har också vädigt snygga röda burkar som skulle passa på den där hyllan; tycker nu att rött, rosa, turkost kan bli lite läckert!
 
Fortsättning följer i ett annat rum lite senare!

RSS 2.0