Två månader utan klädinköp

Just nu känns det inte som att jag håller min föresats - jag har shoppat mer än planerat (dvs ingenting), och nu senast var det just ett nyhetsbrev från meandi som jag föll för. (Varorna har inte kommit hem så jag redovisar först nästa månad.) Det är 20% på allt i webshoppen, den bästa t-shirt jag köpt på länge kommer därifrån, så jag var nästan predestinerad för omköp på den, nu beställde jag två. Samma dag hade jag sett en kollega i en ball tröja därifrån; klapp den också.
 
 
Men nu när jag gick in på deras hemsida för att kopiera bilden, såg jag ytterligare en tröja jag verkligen vill ha.
 
Skulle jag klicka hem den, får jag absolut kasta något annat! Jag älskar deras kvalitet på trikågrejor. Ah, man kan inte klicka hem från säsongens sortiment... får väl invänta tills den blir gammal och hamnar i webshopen eller tills jag blir bjuden på party. Problemet uppskjutet alltså.
 
Men utvärderingen innan denna bristande karaktär då... Jag har den här månaden köpt ett par halvlånga vita byxor på Stormberg (endast 99 kr dock), har dem på mig just nu och känner mig sommaraktig, om än lite kall. Och ett nattlinne på Twilfit. Sorterat ut 2 tränings/målartshirts.
 
Summering sedan 10/3:
 
Använt 5/10 frikort
Kastat 4 plagg
Gett bort 5 plagg
 
Än så länge, fler plagg ut än in i garderoben.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jättefina tröjor Karin!! Tycker du är väldigt målmedveten!

2013-06-02 @ 23:25:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0