ESC - en masse

 
Det är mycket med Eurovision Song Contest nu... vart man än vänder blicken ser man reklampelare med folk med fjärilsansiktsmålningar, ESC-bussarna syns nästan oftare än de vanliga stadsbussarna i den här delen av stan, och med Sydsvenskan kommer ESC-bilagor. Fast jag inte är värst intresserad, är jag ganska påverkad...
 
Malin ska vara med i Malmös firande som pågår non-stop, på Gustav Adolfs Torg på onsdag. Jag är glad att Fröken sköter allt det praktiska.
 
På jobbet har de fint nog tagit fram en app för statistiknördar, och fått SVT att lägga upp den på sin web. Det är ändå lite roligt att någon tänkte på det!
 
Och just det, så har jag blivit med fribiljetter till genrepet till Semifinal 1. Genrepet är på måndag. Jag ska gå med de två stora döttrarna - Julia älskar allt med Mello; Kata är lite svalare. Jag hade för längesedan avfärdat att skaffa biljetter, det verkade bli så dyrt, men som alltid: Gratis är godast! Och nu tycker jag att det ska bli lite spännande!
 
Den 18 maj, själva finaldagen, lyckades jag bjuda hem vänner på middag. Vi får väl se hur många som hamnar i TV-soffan innan kvällen är slut. Tur att soffan rymmer många!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0