Primörer

Idag skulle vi plocka upp lite småsaker på ICA i Emporia - vi hade cyklat ut och hade redan handlat både en uppsättning sportskläder, ett par gummistövlar, en kalaspresent, så det skulle verkligen bara bli lite.
 
Men ICA slog på stora trumman en matdag som den här, och lockade med 2 pkt Zoegas för 39 kr (glömde ändå köpa just det), samt 1 kg nypotatis eller en ask superstora jordgubbar för 10 kr. Givetvis åkte vi på potatisen, från Marocko:
 
 
Precis intill stod 2 backar med svenska nypotatis. Vad de skulle ha för dem? 400 kr/kg istället för de modesta 10! Höll mig till de billiga.
 
Och så två kartonger jordgubbar, från Spanien.
 
 
Sedan blev det en hel del mejeri och en del frukt, fläskfilé till kvällens middag - blev riktigt krångligt att få hem allt ändå.
 
Malin åt för övrigt sin gratislunch på ICA:
 
Vid frukten bjuds som vanligt alla barn på banan - perfekt för Malin som var lite sugen. Sedan stod det en massa nötter, torkad frukt och annat naturgodis till provsmakning. Innan hon hunnit äta upp, kom en glad tjej, utklädd till GB-gubben med glasslåda på magen, och bjöd på glass. Nästa station var ostprovning - nu vaknade även jag till. När jag nappat åt mig en ost, fick jag en fin bok och ost och vin av Carl-Jan, med massor av recept, helt gratis. Nu var Malin lite törstig, och borta vid mejeriet fanns det juice att testa.
 
Vi krånglade oss hem med alla våra kassar - nu i medvind och nerförsbacke, dock. 
 
Vi har provätit potatisen som var sådär - helt OK potatis men ingen sensation, och absolut ingen nypotatiskänsla. Hoppas att de som tog svenska fick bättre utdelning! Men jodgubbarna var mycket goda! Ovanligt att så stora gubbar smakar så mycket.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vi var också på Emporia i eftermiddags. Panduro o Apple Store o Systemet blev det. Sen tråkhandlade vi på Maxi hemma istället.

Glas påsk min vän!!

2013-03-28 @ 19:42:35
URL: http://www.lattemama.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0