Lite påsk

Nog för att det inte är vår ute, men inne kan man ju låtsas när solen står på och lockar. För mig är även påsk=vår. Jag hade två rara 8-åringar om benen igår - lät dem pyssla en stund och, som alltid, hajar jag till över att det perfekta livsmedlet ägg också levereras i en perfekt förpackning - vartenda ägg är lika fulländat. Överträffas väl bara av livsmedlet bröstmjölk i sin fina förpackning.
 
Jag började med att blåsa ur 6 ägg till allmän fasa - det ser lite äckligt ut men man får faktiskt inte in något rått ägg i munnen.
 
Sen rotade jag fram några vattenfärger.
 
 
Såhär blev några av äggen:
 
 
 
 
 
Nu hänger äggen fint i ett ris som den snälla mormodern kom med, tillsammans med lila fjädrar och annat pynt. Och så kompletterade vi med lite... just det: Tulpaner!
 
 
På tal om vår, missa för all del inte detta lilla kåseri!
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag är så OTROLIGT trött på det kalla vädret!!! Minns ett år då jag pluggade i Lund då våren kom i mars och från det låg vi ute i parkerna och solade och pluggade HELA våren fram till sommarlovet. Det känns SÅ avlägset just nu. Ikväll följde Linnéa och jag en kompis till bussen vid 22 och jag trodde vi skulle frysa ihjäl då vi väntade på bussen.
FINA påskägg fick ni till i alla fall. Väldigt dekorativa. Bra gjort av dem att hantera desa sköra skal!
Kram Ingrid

2013-03-17 @ 23:22:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0