Byta mobil

Min trotjänare har snart tjänat ut... jag har föregångaren till den här raringen:
 
Särskilt nöjd med att jag hittade en säljande annons...
 
Den har varit med mig på många äventyr och batteritiden är fortfarande OK, men jag begriper ju att tiden snart är ute  - tror att jag skaffade den 2006 eller 2007. Den har börjat skrälla nu när man pratar i den.
 
Så, surfar in på min favoritleverantör av mobiler - Katshing - och vill egentligen ha enklaste möjliga samt behålla mitt abonnemang som innebär att jag betalar ca 70 kr/månad. Jag ringer en del med den jag har, och sms:ar - samtidigt har jag med mig jobbmobilen överallt - på den kan man sms:a och surfa gratis inom Sverige och kopplar lätt upp den på WiFi annars. Men jag ringer inte privata samtal med jobbmobilen. Nu har jag ju även fått en iPad så jag tycker att det verkar vara lite onödigt med en egen smarttelefon.
 
Kollar alltså lite på utbudet under "Klassiska mobiler". Hur låter detta?
 
Ursäkta, men jag är inte pensionär ännu!
 
Men kanske denna?
 
 
Nokia går fetbort för jag avskyr hur svårt det är att hitta i deras menyer. Sony har inga små smidiga knappmobiler längre, tydligen.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin Själv

Hemklickad!

2013-03-17 @ 21:18:06
URL: http://www.karinesmeralda.blogg.se
Postat av: Ingrid

Mmmm, de blir fort omoderna nuförtiden :) . Jag har bara jobbmobil nu faktiskt. Vi har ett avtal med fria samtal och sms. Från början drog de en summa på lönen per månad (billigt) för att man skulle kunna använda den privat. Nu gör de inte ens det, eftersom vi har ett nytt avtal. Rätt skönt att bara ha en mobil att hålla reda på.

2013-03-17 @ 23:26:50
Postat av: Catha

Blir ganska full i skratt när jag läser detta... Jag har fått en jobbmobil (ja, det kan jag få även om jag mest är hemmafru...) och jag har pensionärsmodellen ;o) Men så är jag ju några år äldre än dig... hahaha

2013-03-19 @ 20:43:31
Postat av: Catharina

Halva mitt namn försvann visst...

2013-03-19 @ 20:44:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0