Semesterläsning

Det har funnits gott om tid att läsa, precis som det ska vara på semestern!
 
Och tema gratisläsning gäller!
 
 
Sirenerna i Bagdad handlar om en ung man i en irakisk by som är med om en hemsk händelse där amerikanska soldater förudmjukar hans föräldrar och syskon. Han beger sig då till Bagdad för att bli självmordsbombare. Lånat på vårt "bibliotek" på jobbet (en hylla där man ställer böcker som man tröttnat på och tar något annat med sig).
 
 
publiceras som följetong på dn.se, man får daglig notis via dn kultur på Twitter. Har bara läst en del men verkar lovande trots hemskt tema, shaken baby. Sicket lur! Endast första delen var gratis - för fortsättningen krävs att man är plus-medlem på dn.

 
 
Anne Holt gör mig sällan besviken! Det här var också på tema barn som far illa men så mycket intressant runtomkring. Pojken som dör i startscenen gör det samtidigt som Utöya-katastrofen. Lånat som e-bok till Letton, från biblioteket.
 
 
 Nu har jag minsann lånat hem några andra böcker till Letton också, som kompensation för följetongen på dn. Jag hittade flera uppslag på sydsvenskans deckarspecial! Därifrån valde jag Svarta korpar över Villette. Räknar med buss- och tågläsning efter att sommarkortet slagit in!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det är tung och våldsam sommarläsning som gäller hos dig :) ! Jag laser också ovanligt mycket för att vara mig, men mest ungdomsböcker som jag snöat in på och sällan det senaste. Lyssnar nu på Sonjas sista vilja. Verkar helt ok efter första skivan.
Kram.

2013-06-25 @ 19:02:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0