Fyra månader utan klädinköp

Ojoj, det går visst sådär med klädköpfritt år... fast nu har en tredjedel av året gått ändå och jag har inte flippat ut totalt.
 
För det första missade jag förra månadsrapporten; sammanföll med tröttma efter studentfest. Det betyder också att jag tappat kollen lite. Men ganska gott minne har jag. Jag köpte 2 t-shirts och en top från meandi, som jag berättade om i maj-rapporten, och så har jag köpt ett nattlinne i sidentrikå från sidenselma:
 
 
Bra köp, men dåligt att jag vill tvätta det separat med eget tvättmedel så att det håller längre = ligger länge i tvättkorgen.
 
Dessutom har jag fått två par chinos (orange + knallblåa) från Victoria som klämt ner sig sisiådär 20 kg.
 
Jag har kastat en pyjamas och ett par skor.
 
 
Summering sedan 10/3:
 
Använt 9/10 frikort
Kastat 6 plagg
Gett bort 5 plagg
Fått 2 plagg
 
Så man kan säga att jag står på plus minus noll, in och ut ur garderoben. Betyder att jag nog ska rensa lite mer. Och det kommer att vara svårt att klara 9 månader med bara ytterligare ett klädinköp. Jag vet med mig att jag fortfarande har flera helt oanvända plagg från Londonköpracet, och dem försöker jag tänka på när jag blir sugen på att köpa något nytt. Dock har jag inte så mycket som spanat på reorna som pågår för fullt. Vi får se, helt enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0