Ädelost- och päronsallad

Nu är tiden då maten ska ta nolltid, man vill bara vara ute. Den här fina salladen (eller något liknande) blev vi bjudna på under Österlenturen förra helgen och jag repeterade på rosépicninc i Västra hamnen i tisdags.
 
 
Jag la till skivad selleri, skivade sugarsnaps och salladslök för mera smak och krisp. Receptet kommer från Zetas sajt, där det för övrigt också finns en god italiensk buffé att härma.
 

Kommentarer
Postat av: Victoria

Gott! Nyskördade aprikoser passar och bra till en salt ost med lite sting i :-)

Jag får en vegetarian på besök i helgen och då passar ju sådan här mat perfekt!

Svar: Jag använde förresten Kvibilles ädelost med calvadossmak istället - mycket fint! Lycka till med gästerna!
Karin

2013-07-11 @ 09:48:31
URL: http://tojis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0