Dicte

 
Jag, som egentligen är emot att följa TV-serier när de går - har så svårt att passa en viss tid i veckan - har nu helt klart för mig vad jag kommer att göra på måndagarna fram över...

Jag såg första delen av nya danska kriminalserien Dicte igår, och fastnade direkt. Den utspelar sig i Århus, Ingrid,  måste vara kul för dig att se! Den var ganska hårdkokt och ingen av karaktärerna är några rara duvungar. Man anar redan att kärlek kommer att uppstå här och var. Det är ett kärt återseende att se Lars Brygman (bl a Mordkommisionen) igen.
 
Danskarna kan verkligen sina nutidskriminalhistorier! Jag kan inte annat än att tro att de kommande 9 avsnitten blir lika bra!
 
Julia och Katarina såg tillsammans med mig, och kommer säkert att göra sällskap framöver också.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Åh, jag hade tänkt se men missade! Eller var det samtidigt som Molanders (en annan pärla, på svt) måntro? Tack och lov för play!

2013-01-29 @ 20:24:58
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Karin Själv

kl 21 var det!

2013-01-29 @ 21:05:31
URL: http://www.karinesmeralda.blogg.se
Postat av: Ingrid

Ja, jag tycker ju denna serien är SÅ bra av dubbla orsaker. Våra utlandsboplatser ligger oss så varmt om hjärtat och det är jättekul att se de Århusianska miljöerna i denna serie. Dessutom är den bra i sig själv. Håller med dig om att danskarna är mästare på tv-serier!!!
Victoria har rätt om Molanders tror jag, för när jag frågade en kompis om hon sett Dicte, började hon prata om Molanders. Tror jag ska fånga den på svtplay.

2013-02-09 @ 17:51:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0