Bye, bye

Så, väskan packad och allt på plats, tror och hoppas jag, inför avfärd i morgon. Arbetsdagen har gått åt till att lyssna till (manliga) kollegor som inte "hunnit" växla pengar, skaffa adapters, ladda ner Skype, ladda jojokort för tågresan, you name it. Själv har jag fixat allt det där i god tid, såklart. Lunchade med franska (kvinnliga) kollegan och vi kom fram till att det var ett könsbundet drag att inte planera. Nu avstår hon från resan i år, men annars var vi överens om att vi INTE skulle låna ut våra adapters till dem som inte kunde planera. Liiite nesligt var det när min (kvinnliga) rumskamrat kom och frågade om hon kunde få låna min adapter till att ladda sin telefon med. Där sprack könssnacket lite. Jag tar med en reservadapter till henne.
 
Ännu mera nesligt är vädret!
 
 
Kolla idag: 20°. Kolla fredag-måndag: knappt 10°. Tisdag, onsdag, sega sig upp till nästan 15. Sen åker vi hem, och temperaturen klättrar snällt upp till 20 igen. Men sol verkar det vara och för övrigt är det inte en solsemester utan en konferens. Och det var superkul i fjol, oavsett vad.
 
Och i Malmö verkar det bli ännu kallare. Undrar om det är så smart att resa i de tunna svarta linnebyxorna och sommarskorna? Jag gör det i alla fall! Fast tar vinterjackan med.
 
Här hemma tar vi ju alltid chansen att fira - idag firade vi sista middagen med Mamma på en vecka, med philadelphia- och soltorkad tomat-fyllda lövbiffar (Malin höll på att kräka när jag sa att man även kunde kalla lövbiff elefantöra), ugnsrostade grönsaker, Cola till barnen och rödvin till vuxna. Sen ska jag fira vidare med att hänga lite tvätt.
 
Tror att det blir dåligt med bloggandet nästa vecka, men ni är ju vana. Vi hörs om en vecka!
 
 

Kommentarer
Postat av: Li

Ha så roligt och njut av din resa =)

2013-01-10 @ 22:19:26
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Jag dementerar HELT det där med könsvinklingen. Har just mailat med min syster då våra barn ska på konfaläger tillsammans i helgen. Syster sa att hon undrade när dotter E skulle börja packa. Hade det varit dotter J skulle det varit klart för tre dagar sedan. Själva är jag alltid ute i sista minuten och jag tror mig tillhöra det kvinnliga släktet och skulle vara evigt tacksom om någon lånade ut sin adapter om jag glömt den... till mitt försvar får sägas att jag brukar vara sen, MEN få ihop det innan avfärd, så helt hopplös är jag inte :) .
Jag ska ta ut pengar till M i sista minuten imorgon, ha ha.
Ha en riktigt fantastisk resa!!!!!! Bamsekram.

2013-01-10 @ 22:26:21
Postat av: Victoria

Have fun! Jag har hört att vädret i Phoenix (dal) och Scottsdale (berg) kan vara väldigt olika, så jag räknar med kallt väder när jag ska till Scottsdale.

2013-01-11 @ 08:58:44
URL: http://tojis.blogspot.com
Postat av: Li

Välkommen hem =)

2013-01-18 @ 22:10:21
URL: http://li-amadeus.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0