Osteria Qui

 
 
Idag utnyttjade vi en julklapp från mina föräldrar - brunch på Osteria Qui.

Julia är redan stammis, eftersom hennes lunchkort från skolan gäller där, och hon äter där ett par gånger i veckan. För oss andra var det premiär.

Och det var som att komma till Italien! Det var lite trångt, mysigt, och maten var jättefin. Inte samma överdåd som på t ex Kalk, men med mer finess. Och allt smakade rätt.
 
Det fanns fina italienska mackbitar, tunna pizzaslices, soppa, lasagne, ravioli, parma, salami, taleggio, mozzarella, grillade grönsaker, marinerade svampar, melon, mm mm, och en stor tårtbuffé till dessert. På italienskt sätt, ganksa söta med generösa inslag av nutella.
 
Ska man invända mot något, är det att man kallar det för brunch, när man som i vårt fall satte sig till bords halv två. Och det var inte precis brunchgrejor som pannkakor, ägg och bacon och sånt (vilket absolut inte saknades). Men jag antar att  man måste kalla det brunch för att folk ska förstå konceptet med buffé som man plockar själv ifrån.
 
Det kostade 150 kr/person - mycket prisvärt - och hälften för barn. Sen betalade man för det man drack.
 
Vi kommer gärna tillbaka.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Bästa sortens julklapp enligt mig!!
Jag är så GLAD att du uppdaterar mig på alla spännande ställen jag inte ens hört talas om. Vi LÄNGTAR till vår pappa kommer hem för gott och vi kan hinna/orka med lite mer av sådan här saker.

2013-02-10 @ 22:50:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0