Nedräkning, nu också för mig

Sedan Katarina fick sin julklapp - att hon och jag skulle åka till London tillsammans - har jag nästan varje morgon fått veta hur många dagar det är kvar... men nu när det är 5 dagar kvar är även jag otålig.
 
På Katarinas agenda står shopping, shopping, shopping, och jag har lovat att följa med; dock inte i egenskap av plånbok.
 
På min agenda, och Kata har lovat att följa med, står Fantomen på operan, afternoon tea och kvalitetstid med mellanbarnet.
 
 
 
Här ska vi bo, Club Quarters St Paul's, precis intill St Paul's cathedral:
 
Jag har fått beröm av Kata för att jag valde ett centralt hotel med fritt WiFi - inte självklart överallt. Vi reser ut tidigt fredag morgon och kommer hem vid midnatt på söndagen. En maxad helg alltså! Nu ska jag bara gå på jobbet i 4 dagar först.
 
Det känns fantastiskt lyxigt att ha så stora barn att man faktiskt kan göra det man själv helst vill i sällskap med dem! 

Kommentarer
Postat av: Li

Kan jag få följa med nästa gång och ackompanjera på afternoon tea? Jonas gillar inte te så det känns bortslösat på honom ...

2013-02-17 @ 11:10:12
URL: http://li-amadeus.blogspot.com
Postat av: Karin Själv

Klart Li! Det gäller att hitta dem som kan dela livets goda med en :-) Dock verkar man kunna få bubbel i glaset som alternativ...

2013-02-17 @ 22:01:12
URL: http://karinesmeralda.blogg.se
Postat av: Ingrid

Ser fram emot rapporten från London :)) ! Sparar det dock till imorgon. Kram.

2013-02-24 @ 23:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0