Molanders

 
Nu när både Victoria och Ingrid tipsat om Molanders, gick det inte att stå emot längre! Utöver Dicte ser nu jag och tonårtjejerna denna serie, på svtplay, via Malins iPad (på nåder) och AppleTV.
 
Vi tycker alla att karaktärerna kan vara ganska pinsamma, men roliga. Julia tycker att dottern är superstörig; Kata har svårast för mamman. Alla tycker vi att farföräldrarna borde skärpa sig! Jag känner sympati för de flesta (utom farföräldrarna då). Och advokaten är ju bara vidrig förstås.
 
Vi har just sett andra avsnittet, och anar att det kommer att bli kärlek i nästa avsnitt! Kata, snygga AT-läkaren är 29 och mamman 41. Livet är inte slut vid 41!
 
Intressant nog blev mina Julia och Kata överraskade när jag tillkännagav att jag har spelat klarinett. Tydligen bevarar man vissa saker för sig själv...

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Lite för många serier man vill klämma in i vardagen just nu.... Men kul att det finns bra att välja på! Våra tjejer älskar Gossip Girl säsong 1 som Kata var snäll och lånade ut till oss. Lovar att den snart kommer tillbaka.

2013-02-12 @ 23:46:14
Postat av: Victoria

Jag såg precis avsnitt 2 och 3 på svtplay från hotellsängen, en minut innan jag såg det här inlägget! Jag gillar oftast svt:s måndagsserier, vissa av dem borde verkligen gå i repris (t ex våra hemliga liv eller vad den hette, där den nu störiga advokaten spelade högst sympatisk).

2013-02-13 @ 04:39:01
URL: http://tojis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0