London - hotellet

Vyn 3 steg utanför hotellentrén - fotat av Kata
 
Ah, härliga tider, London med 15-åring. Lyxigt med lite tid på tu man hand med henne. Man kan lugnt säga att Kata är lite mer i extas än jag, över shoppingmöjligheter och annat. Men jag har själv handlat en del, faktiskt. Kommer kanske lite om det en annan gång.

Men först - hotellet! Jag bokade hela resan till Kata i julklapp, genom Resfeber. Jag valde hotell på läge + fri internetuppkoppling. Det blev Club Quarters St Paul, några meter ifrån St Paul's cathedral. Läget är perfekt och även hotellet utmärkt. När vi kom hit vid halv tio på morgonen (landade en timme innan, tog Gatwick Express till Victoria station), tänkte vi be snällt om vi fick lämna in väskorna innan det var dags för första shoppingrundan - mannen i receptionen sa med ett leende att rummet redan var klart och att vi var välkomna att börja använda det direkt! Toppen - vi packade om lite mellan våra väskor/handväskor och hann nyttja internet lite snabbt. Hotellet erbjuder även tillgång till iPads, träningscyklar/yogagrejor till dörren, en fin lounge med datorer och öppen spis. Inte för att vi hunnit nyttja något av det. Rummet är perfekt utrustat med kyl, mikro, tekokare etc - endast Kata har tagit en kopp te - allt annat är även det obrukat - docka för iPhoneladdning/musikspelning.
 
I ärlighetens namn ger jag hotellet ett litet minus för badrumsdörren - det är en skjutdörr som lämnar väldigt mycket luft för både in- och utsyn och möjlighet att dela med sig av ljud. Skönt att man delar rum med en dotter, och inte en arbetskamrat, till exempel. Nu rapporterar Kata att det var lite snålt med varmvatten i duschen också... återstår att utprovas även av mig.
 
Området är också mycket trevligt - många fik och restaurangen i närheten, och inte så stökigt som på vissa andra platser.
 
Nu har vi ätit en utmärkt middag i hotellets restaurang också, och medan Kata duschar får jag låna hennes dator.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Det gör nästan lite ont att läsa om denna resa. Abstinensen sätter verkligen in hos mig som just haft en förfärligt intensiv arbetsvecka. Är dock superglad för er skull SÅKLART :) !! Hotell med + och - då, ser fram emot nästa inlägg... Kram.

2013-03-02 @ 15:30:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0