I ishallen igen...

Det ska villigt erkännas att det är Peter som tar hand om Malins sport, i synnerhet skridskoåkningen som nu verkar glida över i hockey. När Kata slutade med konståkningen var det inte bara sorgligt för mig, utan också lite skönt. Jag har fått en överdos av ishallshäng!
 
Men så i söndags på Malins träning (först en timme skridskoskola, sen en timme hockeyskola), blev Peter tillfrågad om Malin kunde tänka sig att vara med i helgen på Oddset Hockey Games pausunderhållning. Det gällde 3 matcher då Tre Kronor ska möta Finland, Ryssland och Tjeckien, och så skulle det visas lite barnverksamhet i pauserna. Det tyckte både Peter och Malin lät kul, bara att det skulle tränas lite inför också - först direkt efter dubbelträningen på söndagen, sedan måndag halv fem i Limhamns ishall, och det var där jag kom in i bilden. Mina föräldrar som hämtar på måndagar kunde snällt lämna Malin där (efter att ha krånglat på alla hockeyskydden som fanns kvar från Julias tid), men sen fick jag hämta eftersom Peter har bokslut.
 
Så då kom jag in i ishallen för första gången på ett bra tag, spanade ut över isen för att hitta min unge bland ett 60-tal jämnårriga - spanade först efter någon liten spinkig typ (fast med hockeyskydden ser alla ganska maffiga ut), sen efter någon i en rosa tröja som vi hade hört rykten om att hon mot sin vilja, som enda tjej, skulle ha - fanns ingen - tills jag plötsligt såg någon med ett långt hår som hängde ut utanför hjälmen - snacka om deja vu! Det var precis så man kände igen Julia för 10 år sen.
 
Såhär såg hon ut på den tiden:
 
 
Och alla de där grejorna har nu Malin på sig... t o m klubban står det Julia på.
 
Tilläggas kan, att det var helt fel att leta efter nån småtting på isen - Malin var rentav bland de längsta och långbentaste - tränade ihop med P05, och hon själv är ju en reslig 04:a. Ser fram emot att få ett foto på Malin att jämföra Julia med.
 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Den där ishallen verkar sannerligen ha någon märklig dragningskraft på er!!
SÅ cool Julia ser ut! Jag ser också fram emot ett foto på Malin att jämföra med :) .

2013-02-10 @ 22:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0